Χρήστες OnLine

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απαραίτητο για την καλή λειτουργία του συστήματος το ΚΚΕ:Μην ξεχνάμε τον ρόλο τους έξω από τη βουλή


Όλα αυτά τα χρόνια, μετά την αυτό-κατάρρευση του σιδηρού παραπετάσματος, το μόνο κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη που λειτουργεί όπως παλιά και που αυξάνει τις δυνάμεις του εντελώς ανεμπόδιστα, είναι βεβαίως το ΚΚΕ. Αυτό το παράδοξο, οφείλεται σίγουρα στην ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς μεταπολιτευτικά, αλλά όχι αποκλειστικά και μόνο σ’ αυτήν. Ένας άλλος λόγος, είναι πως το ΚΚΕ δεν είναι απλώς ακίνδυνο για το σύστημα, αλλά απαραίτητο για την καλή λειτουργία του. 

Εννοούμε, πως το ΚΚΕ Α.Ε. (Ανώνυμος Εταιρεία) λειτουργεί ως δεκανίκι του συστήματος εξουσίας, παίζοντας το ρόλο βαλβίδας εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας. Μαντρώνει στους κόλπους του κάθε λογής χειραγωγούμενους από τα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν το ΚΚΕ σαν «φιλολαϊκό» και «επαναστατικό» κόμμα, το «μόνο που αντιδρά» κ.τ.λ., και τους αδρανοποιεί, καθιστώντας τους απόλυτα ελεγχόμενους και εν τέλει τελείως ακίνδυνους.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τι είπε η Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην χτεσινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, για τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας του αγανακτισμένου κόσμου κατά των πολιτικών, που τους έχουν κατατρομοκρατήσει, σε σημείο να φοβούνται να κυκλοφορήσουν δημοσίως:
“Ερ. Τις διαμαρτυρίες και τις επιθέσεις πολιτών κατά του πρωθυπουργού και των υπουργών πώς τις αξιολογείτε; Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση; Είναι τυφλές πράξεις χωρίς προοπτική;
Απ. Η γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση, που είναι σε μεγάλο βαθμό αυθόρμητη, φουντώνει και εκφράζεται με πολλούς και με ανώριμους τρόπους. Κυρίως προέρχεται από ανθρώπους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. και νιώθουν εξαπατημένοι γιατί έδιναν μεγάλη σημασία στα προεκλογικά σλόγκαν και όχι στα προγράμματά τους. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι το ξεφωνητό κατά του υπουργού ή το γιαούρτωμα είναι σπουδαία πράξη αντίστασης. Εμείς δεν συμφωνούμε με μικροαστικές εκτονωτικές αντιδράσεις. Δεν οδηγούν πουθενά, διευκολύνουν την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της να εμποδίσουν την ριζοσπαστικοποίηση.”

Μετά από τέτοιες δηλώσεις της «ώριμης» Παπαρήγα, κατά του «ανώριμου» λαού των «μικροαστών», δεν αξίζει το «τιμημένο» ΚΚΕ να ανέβει μια-δυο μονάδες ακόμα στις στημένες δημοσκοπήσεις των εργολάβων;

(ΥΓ) 1: Μην ξεχνάμε και τον άτιμο ρόλο των κουκουέδων στις λαϊκές κινητοποιήσεις έξω από τη βουλή. Μόλις κάποιοι οργισμένοι και αηδιασμένοι Έλληνες επιχείρησαν να μπούνε μέσα, παρατάχτηκαν μπροστά τους σχηματίζοντας τείχος, οι… Κοζάκοι του ΠΑΜΕ, που προστάτευσαν αποτελεσματικά τα ελληνικά «χειμερινά ανάκτορα» των σάπιων. Άξιος ο μισθός των «επαγγελματιών κομμουνιστών» του ΚΚΕ Α.Ε., άξια και η κολοσσιαία κομματική επιχείρηση «Τυποεκδοτική» -και όχι μόνο αυτή-, που τα τσεπώνει γερά από κρατικές και κοινοτικές (!!!) επιχορηγήσεις!

(ΥΓ) 2: Πριν από λίγες ημέρες, στις 31 Μαρτίου, 5 τεχνικοί του 902 απολύθηκαν. Έτσι, οι απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ (που την περισσότερη ώρα διαφημίζει κατσαρόλες, μασαζοκαλτσόν και άλλες αηδίες), έφτασαν αισίως τις 17, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011! Τα συμπεράσματα δικά σας…
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου