Χρήστες OnLine

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

"ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ"...


Από το : real.gr

«Συνομωσία» πίσω από τα οικονομικά προβλήματα της χώρας βλέπει ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης είπε ότι οι κυβερνώντες «ξεφτιλίζουν διεθνώς την Ελλάδα» και αναφέρθηκε εμμέσως στις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου.

«Λένε ότι είμαστε κοπρίτες» είπε και κάλεσε τον λαό σε αντίσταση σημειώνοντας: «Να μας λένε τεμπέληδες και ανίκανους. Eμάς; Να λένε ότι τα φάγαμε όλοι μαζί;».  

Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για «συνομωσία προκειμένου να μας διώξουν από τη γη μας. Θέλουν να μας εξαφανίσουν σαν λαό για να πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο».

Παράλληλα επεσήμανε ότι «Xρειάζεται ειρηνική επανάσταση από το λαό» και πρόσθεσε ότι "η κυβέρνηση είναι τυπικά εκλεγμένη και κυβερνά με 20% καθώς υπάρχει ασυμφωνία με το λαό". 


Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τα τηλεοπτικά κανάλια ότι δεν προβάλουν τις θέσεις της κίνησης πολιτών «Σπίθα» και επεσήμανε: «Η σιωπή που έχω γύρω μου είναι ό,τι πιο απεχθές έχω νιώσει».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να ιδρύσει το δικό του κόμμα απάντησε: «Αν έκανα κόμμα θα το ονόμαζα Πατρίδα».

Επίσης, μιλώντας στον ANT1 επιτέθηκε στο κυβερνόν κόμμα σημειώνοντας: «Έχουν καταλάβει οι βουλευτές τι ψήφισαν; Ο Παπακωνσταντίνου έχει συνείδηση για τις ιστορικές ευθύνες του; Έχουν συναίσθηση τι κάνουν αυτή τη στιγμή; Αυτοί που δήθεν κυβερνούν με ξένα κόλυβα, αυτοί θα μετανιώσουν σκληρά για αυτό που έκαναν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου