Χρήστες OnLine

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

"To θράσος κ η ανανδρεία ενός δολοφόνου είναι πέρα από κάθε φαντασία"

"Ο αναρχικος φονιας, που δεν εκανε καμια δηλωση μετανοιας για το στυγερο εγκλημα που διεπραξε, προκαλλει το κοινο αισθημα κ μας βαζει ολους σε βαθιες σκεψεις σχετικα με το τροπο λειρτουργιας της δικαιοσυνης.

Αυτος ο ανανδρος φονιας, εκανε -οπως ακουστηκε- απεργια πεινας κ διψας, με σκοπο την ..αποφυλακιση του (?) κ μολις βγηκε απο τη φυλακη μονο με 3000 € εγγυηση, αναλαμβανει την ευθυνη για ενα στυγερο εγκλημα που εγινε πριν απο χρονια.Κ ξαναμπαινει φυλακη..
Παραξενα πραγματα δηλ..

Απο την αλλη μερια, η τρομοκρατικη γιαφκα athens indymedia george soros, φωναζε κ ωρυονταν απο το site της για τα δικαιωματα του αναρχικου δολοφονου κ οτι αυτα καταπατουνται μεσα στις φυλακες.

Μετα την μαρτυρια του ομως, το indy εκανε μουγγα, οπως μουγγα εκανε κ μετα την " αποκαλυψη" οτι το περιφημο κορανι ηταν.. απλες φωτοτυπημενες ευχες..κ οτι ολα ηταν στημενα για να προκαλλεσουν οι μουσουλμανοι χαος στην Αθηνα κ να μας προετοιμασουν για χειροτερα..

Το θεμα ειναι οτι ο αναρχικος χωρος κατηντησε τοπος στρατολογησης τρομοκρατων κ εκκολαπτομενων εγκληματιων..

Το indy μεσα απο ανακοινωσεις του, διαλαλουσε πριν απο καιρο, οτι επικειται χτυπημα τρομοκρατικων σε αστυνομικους. Ειχε δηλ. πληροφοριες οτι οι τρομοκρατες σχεδιαζαν να σκοτωσουν αστυνομικους.


Κ ρωτω εγω..
Απο που ειχε αυτες τις πληροφοριες ?
Ποιος εγραψε εκεινα τα αρθρα ?
Γιατι δεν επενεβει τοτε εισαγγελεας να τους μαντρωσει σε ενα μπουντρουμι μεχρι να ξερασουν οτι ξερουν ??

Αν γινονταν αυτο τωρα ο 40 χρονος αστυνομικος μπορει να ζουσε..

Πολλα αναπαντητα ερωτηματα, πολλες ενοχες σιωπες κ μερικοι αστυνομικοι νεκροι με τις οικογενειες τους να κλαινε πανω στους ταφους , κ το μεσα απο το indy, να πανηγυριζουν κ να γραφουν " ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ".

Απιστευτα πραγματα συμβαινουν με εμας θεατες σε ενα θεατρο του παραλογου.."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου