Χρήστες OnLine

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ





Την θυμάστε την περίπτωση που σας είχαμε γράψει προχτές για την επίθεση αλλοδαπού με μαχαίρι σε ταξιτζή στην Κόρινθο;(κλικ εδώ) Μαχαίρωσε τον ταξιτζή στον λαιμό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ευτυχώς. Ο παρ' ολίγο μακαρίτης εξομολογήθηκε το περιστατικό της επίθεσης από τον αλλοδαπό παρ' ολίγο δολοφόνο του και σώθηκε με την έγκαιρη παρέμβαση των συναδέλφων του μέσα από τη συχνότητα των ραδιοταξί. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου οδηγών ταξί Κορίνθου ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε επιτεθεί και επιχειρήσει να δολοφονήσει προ ημερών ακόμα έναν συνάδελφό τους όταν του πέρασε θηλιά με σκοινί στον λαιμό. Ο εν δυνάμει δολοφόνος αλλοδαπός καθόταν και στις δύο περιπτώσεις πίσω ακριβώς από την θέση του οδηγού για να έχει ελευθερία κινήσεων.

Κι ενώ συνελήφθη στην δεύτερη δολοφονική επίθεση και οδηγήθηκε στο τμήμα αφέθηκε.... ελεύθερος ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ επειδή ήταν λέει... 17 ετών και συνεπώς ανήλικος.


Οι ταξιτζήδες στην Κόρινθο είναι έξαλλοι με την απόφαση αυτή του εισαγγελέα και δηλώνουν ότι οι ζωές τους απειλούνται. Νοιώθουν ότι ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Βγαίνουν για το μεροκάματο του τρόμου και δεν έχουν καν την συμπαράσταση του νόμου και της Πολιτείας. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. Και ενώ αυτοί πληρώνουν φορολογούμενοι για να έχουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που δικαιούνται βρίσκονται ΕΡΜΑΙΑ στις ορέξεις του κάθε εγκληματία που ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της χώρας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.


Ο σεσημασμένος αλλοδαπός έχει ακόμα ένα χρόνο καιρό να σφάξει κι άλλους ταξιτζήδες -και όχι μόνο - μέχρι να πάει 18 κι έτσι ο "ακριβοδίκαιος" εισαγγελέας να δώσει εντολή να συλληφθεί.


Μέχρι τότε ας ελπίσουμε να μην κλάψει καμία μανούλα το παιδί της και κανένα παιδάκι τον πατέρα του. Αυτό που μπορεί να κάνει ο κάθε νομοταγής πολίτης είναι την προσευχή του ή να λάβει τα δικά του μέτρα γιατί αν περιμένει να τον προστατεύσει η κατά τα άλλα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" κοινωνία μας δεν έχει και πολλά να περιμένει....

(στοιχεία από την εκπομπή της Δευτέρας του Γιώργου Παπαδάκη)


TA ZΩA KAI OI ANIKANOI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΑ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου