Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Πρωτοφανές περιστατικό στην Σαντορίνη- 29χρονος Αλβανός μπήκε σε ξενοδοχείο, βίασε και πήγε να την πνίξει με το σουτιέν της!

Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χωρίς να προσθέσουμε ούτε μιά οξεία. Η παρακάτω είδηση δείχνει ότι η επίθεση που δεχόμαστε ώς Κράτος και ώς Έθνος είναι καθολική και πολύμετωπη. Η είδηση κάνει τον γύρο της Αμερικής, χτυπώντας ανελέητα την τουριστική μας βιομηχανία, αφού παρόμοια περιστατικά με δράστες αλλοδαπούς συμβαίνουν όλο και συχνότερα στα πλέον εμπορικά τουριστικά θέρετρα μας. Έχουμε και λέμε λοιπον:

Συνελήφθη 29χρονος Αλβανός στην Σαντορίνη(Θήρα)όταν τα ξημερώματα πήγε μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο και παραβίασε την πόρτα και βίασε Αμερικανίδα τουρίστρια την οποία προσπάθησε να πνίξει με το σουτιέν της!


Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας αλλά το περιστατικό είναι πρωτοφανές. Σε μεγάλο ξενοδοχείο κάποιος...κόζαρε μια τουρίστρια και...παραβίασε την πόρτα; Βίασε μια τουρίστρια και πήγε να την πνίξει;

Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και άνδρες του κινητοποιήθηκαν εντοπίζοντας τελικά το δράστη, τον οποίο αναγνώρισε αμέσως η νεαρή. Η κοπελα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τι λέτε ρε παιδιά; Λουκέτο κατευθείαν στον ξενοδοχείο. Χωρίς συζήτηση. Που είναι η ασφάλεια; Βάλτε και ένα πρόστιμο και από Σεπτέμβριο ας ξανανοίξει. Όχι ρε παιδιά. Κρίμα η κοπέλα.


ΚΡΕΜΑΣΜΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΖΩΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου