Χρήστες OnLine

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Αρτα - Ληστεία σε τράπεζα - Νεκρός, ο ένας από τους δράστες - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί !

Ένας νεκρός και δύο τουλάχιστον τραυματίες, είναι ο απολογισμός της ληστείας που επιχειρήθηκε στην Εμπορική Τράπεζα της Άρτας, που βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό της πόλης.

Ληστεία έγινε πριν από λίγο στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στον περιφερειακό δρόμο της Άρτας και από τους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν αστυνομικοί με τους ληστές, ένας από τους δράστες είναι νεκρός, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν, στα πόδια, δύο αστυνομικοί.



Άγνωστοι κρατώντας όπλα στα χέρια μπήκαν στην τράπεζα για να αδειάσουν τα ταμεία, όμως βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς που έσπευσαν. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ένας από τους ληστές να σκοτωθεί και δύο αστυνομικοί να έχουν τραυματιστεί και να έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Ήδη δυο ακόμη από τους ληστές έχουν συληφθεί και η καταδίωξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ακόμα συνεχίζεται.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ένας από τους ληστές συνελήφθη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η καταδίωξη των υπόλοιπων δύο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας,έχει γίνει άλλες δυο φορές στόχος ληστών.


Στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας,μεταφέρθηκαν πριν από λίγο οι δυο τραυματίες αστυνομικοί,μετά την αιματηρή συμπλοκή τους με τους ληστές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,είναι τραυματισμένοι στα πόδια και δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.Η άγρια καταδίωξη των ληστών συνεχίζετε.Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης πως το ποσό που απέσπασαν οι δράστες είναι άγνωστο μέχρι στιγμής και ότι προσπάθησαν να διαφύγουν με μηχανάκι!

Πρίν από λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο ληστή της Εμπορικής Τράπεζας στην Άρτα και αυτή την ώρα οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Άρτας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπήρχε και τρίτος συνεργός ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου