Χρήστες OnLine

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ του πραγματικού προσώπου των δήθεν "Οικολόγων-Πράσινων":Ευχαριστούμε "Ακάλυπτε" Καφετζόπουλε!!!

ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΧΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ οιΚΩΛΟγοι

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.



Πηγή:hellas-orthodoxy

Απάντηση στον κ. Καφετζόπουλο για το ζήτημα της μειονότητας στην Θράκη



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων κ. Καφετζόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι η Θράκη δεν είναι ο Αμαζόνιος, ή έστω κάποιο ομαλή περιοχή όπου μπορούμε να επιβάλουμε απερίσκεπτα συνθήκες του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνθήκες που καμία άλλη χώρα στην θέση της Ελλάδος δεν ακολουθεί. Η Θράκη είναι μια ευαίσθητη περιοχή υψίστης σημασίας όπου έχουν αντιπαρατεθεί έμψυχο υλικό και εξοπλισμός που ισοδυναμεί με ολόκληρο τον στρατό των υπόλοιπων βαλκανικών χωρών μαζί. Η Θράκη αποτελεί την φυσική ασπίδα της Ελλάδος σε μια πιθανή στρατιωτική χερσαία εισβολή της γείτονος Τουρκίας.


Έτσι, οι επιλογές της Ελλάδος δεν εξαρτώνται μόνο από τις προθέσεις της ιδίας. Εξαρτώνται και από τη προθέσεις της Τουρκίας. Εάν η Τουρκία δεν είχε επιθετικές προθέσεις έναντι στην Ελλάδα, τότε θα μπορούσαμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας εθνικής μειονότητας. Από την στιγμή όμως που η Τουρκία, όχι μόνο εκφράζει, όχι μόνο σχεδιάζει, αλλά εφαρμόζει επιχείρηση Τουρκοποίησης των Πομάκων και λοιπών μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, η Ελλάδα πρέπει να τηρεί στάση που θα προστατεύει την εδαφική της κυριαρχία και την σταθερότητα στην περιοχή. Η Ελλάδα πρέπει να προστατευθεί με βάση την υπάρχουσα Συνθήκη της Λωζάνης, και επιλογές που δεν της επιτρέπουν να δεχθεί επίσημα το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού.


Τέλος οι προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα πρέπει να αναλογιστούν ότι η δικαιοδοσία του μουφτή στο κοινωνικό, και οικογενειακό Δίκαιο, έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των ατομικών δικαιωμάτων που παρέχει το αντίστοιχο Ελληνικό Δίκαιο στους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες της Θράκης. Μια πιθανή αναγνώριση εθνικής μουσουλμανικής μειονότητας θα ενίσχυε ακόμη περισσότερο την επιρροή του Μουσουλμανικού Δικαίου στις κοινότητες της Θράκης με αποτέλεσμα την μείωση, παρά την αύξηση, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/05/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου