Χρήστες OnLine

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Οι αναρχο-κουμουνες υποκινουν τις πορειες των λαθρομεταναστων

Με αφορμη λενε τον εμπρησμο ενος παρανομου χώρου θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών .. οι αριστεροι του συριζα και τα λαμογια των οικολογων προσπαθησαν να κανουν μια αντισυγκεντρωση, την ιδια στιγμη που Ελληνικες Πατριωτικες οργανωσεις απεδιδαν φορο τιμης στον τελευταιο Αυτοκρατορα του Βυζαντιου ( πτωση της Πολης ) ...

Φυσικα ηταν 200 ολοι και ολοι οι αριστεροι, μαζι με μερικους κακομοιρηδες λαθρομεταναστες και ακομα μερικους αριστερους συλλογους που τα μελη του ενος ειναι και μελη του αλλου για να φαινονται περισσοτεροι! "Λαοθαλλασα" οπως γραφουν στα γνωστα ψευτοαριστερα site..!

Η αντιρατσιστική… ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!
μη γελατε, αν πιειτε λιγες μπυρες και μερικα ουισκακια θα τους δειτε χιλιαδες!



Την ιδια στιγμη εκατονταδες Ελληνες Πατριωτες με πιστη στην καρδια .. εναντια σε ολους και ολα , γεμισαν τους δρομους γυρω απο την πλατεια Μητροπολεως και φωναξαν ενα δυνατο ΦΥΓΕΤΕ προς ολους οσους υπονομευουν την πατριδα μας, τις ιδεες μας, την ιστορια μας και τα ιδανικα μας .. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Πάντως, η «Ένωση Μεταναστών Ελλάδος» με ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι μουσουλμανικές κοινότητες που εκπροσωπεί, δεν συμφώνησαν να λάβουν μέρος στη διαδήλωση, γιατί θεωρούν ότι τα θέματα που θέτουν οι διοργανωτές λύνονται μόνο με τον διάλογο.

Μετα απο αυτο το ξεκρεμασμα απο τους νομιμους μεταναστες, οι ψευτο αριστεροι αναρχο- προοδευτικοι τραβηξαν παλι για τα λαγουμια τους... για να συντονισουν την επομενη παραπληροφορηση τους ..!

Αστειοι γελοιοι οπως θελετε πειτε τους, σημερα ομως πηραν αλλο ενα γερο μαθημα.




1 σχόλιο: