Χρήστες OnLine

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Εθνικη προδοσια: Δεν θα τιμησουν την 19η Μαΐου στην Θρακη για να μην προκαλεσουν τους Τουρκους!

Τελικά η υποτακτική στάση είναι ίδιον των ελληνικών αρχών (ανεξαρτήτως βαθμίδας) και δεν έχει τελειωμό: έτσι μετά τις εξωφρενικές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δρούτσα ότι “δεν υποχωρεί” στα εθνικά θέματα αλλά ταυτοχρόνως δεν καθορίζει την ΑΟΖ για να μην … θυμώσει τους Τούρκους, έρχεται, για άλλη μια ακόμη χρονιά, η σειρά των δημοτικών αρχών της Κομοτηνής να ακολουθήσουν τα …χνάρια της προσκυνημένης κυβέρνησης των Αθηνών.

Έτσι φέτος δεν πρόκειται να τιμηθεί στην Κομοτηνή, στις 19 Μαΐου, η Ποντιακή Γενοκτονία , κατόπιν αποφάσεως της δημοτικής αρχής….. για να μην προκληθούν οι Τούρκοι!

Καλά κρατεί, λοιπόν, και στην Θράκη ο ραγιαδισμός, η φοβία, η υποταγή. Ταυτοχρόνως εκκωφαντική είναι και ….. η σιωπή τόσο του αμερικάνου Τζέφρυ όσο και του –για κλάματα- κόμματος της δήθεν αντιπολίτευσης περί του εν λόγω θέματος!  

Φαίνεται πως η ελληνική συνείδηση και η “ποντιοφροσύνη” κάποιων τελειώνει την επομένη των εκλογών…

Στην ευαίσθητη ελληνική γη της Θράκης, στην πόλη της Κομοτηνής, μια πόλη με χιλιάδες Πόντιους πρόσφυγες, που ήρθαν στα μέρη αυτά ξεριζωμένοι, αφήνοντας πίσω τους μια ιστορία 2.500 ετών, κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπά.

Την ίδια ακριβώς ημέρα, τη μαύρη Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πολλοί τούρκοι πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσουν τιμή στο (δήθεν) σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού τουρκο-εβραίου Κεμάλ..!!!

Πιο συγκεκριμένα, o σύλλογος αυτοκινητιστών Κωνσταντινούπολης πρόκειται να μεταβεί σύσσωμος στην καρδιά του ελληνικού βορρά, όπου η δημοτική αρχή του Μπουτάρη μόνο κόκκινο χαλί δεν θα έχει στήσει.

Τα ανδρείκελα της εξουσίας μας έχουν συνηθίσει δυστυχώς, στις παραχαράξεις και τις διαστρεβλώσεις της αιματοβαμμένης Ελληνικής Ιστορίας. Μας έχουν συνηθίσει στις χυδαίες προσβολές της ελληνικής μας υπόστασης, στην σιωπηλή αμηχανία, το «θάψιμο» σημαντικών γεγονότων του Έθνους…

Γιατί οι λαπάδες-ραγιάδες ηγετίσκοι μας δεν γνωρίζουν τις λέξεις Ελλάδα-Πατρίδα-Ιστορία..… Γιατί σε αυτούς, η λήθη πάντα υπερισχύει θεσμικά της μνήμης…..
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου