Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Γλέζος : Ένα απο τα μεγαλύτερα παραμύθια της αριστεράς και της μεταπολίτευσης.

Eνα απο τα μεγαλυτερα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της μεταπολιτευσης που 40 χρονια τωρα με προπαγανδα και παραπληροφορηση προσπαθει να εκμηδενισει οτιδηποτε εχει σχεση με πατριδα-ελλαδα-εθνος ειναι και ο  Γλεζος.

http://wiredandready.net/2011/11/01/glezos/

O "πατριωτης" Γλεζος λοιπον ψηφισε ΟΧΙ στην τοποθετηση ανδριαντα του μεγαλου αλεξανδρου στην θεσσαλονικη, δηλωμένος οπαδός ενός απάνθρωπου ολοκληρωτικού συστήματος ο οποίος το 1959 καταδικάστηκε ως κατάσκοπος της Μόσχας σε πέντε χρόνια φυλάκιση και ο οποίος δήλωνε από τη “φωνή της αλήθειας” πως πατρίδα του είναι η Μόσχα.

Ένας άνθρωπος ο οποίος από το 1974 περιφέρει την αριστεροσύνη του από κόμμα σε κόμμα και από κανάλι σε κανάλι ως αξιοζήλευτη πραμάτια την οποία έχει εξαργυρώσει με αναρίθμητες τιμές (γιατί και ο "πατριωτισμός έχει την τιμή του) που του έχει αποδώσει η “αστική δημοκρατία”- η ίδια Δημοκρατία την οποία ονειρεύεται να ανατρέψει.

Κι όμως στον άνθρωπο αυτόν του απένειμαν τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πάτρας το 1996 και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Στις δε 22 Ιανουαρίου 2008 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών...!!

Αντίθετα κανένας δεν θυμάται αυτούς που άφησαν τις ζωές τους και τα πόδια των από κρυοπαγήματα στην Αλβανία, στον Γράμμο, το Βίτσι, στου Μακρυγιάννη. Αυτούς που πεθαίνουν σήμερα άρρωστοι, ξεχασμένοι, χωρίς ασφάλεια, χωρίς αναγνώριση γιατί είχαν το φιλότιμο να πολεμήσουν για την Ελλάδα το 1974 στην Κύπρο.

Όσο για το αν όντως κατέβασε ποτέ την γερμανική σημαία... (γιατι απλά τπτ δεν έχει αποδειχτεί απο τότε.. και τότε ξέρουμε πως δούλευε η αριστερή/κομμουνιστική προπαγάνδα..

Η δραματική όμως διάψευση έρχεται από κάπου αλλού, από τον χώρο της Αστρονομίας. Την εποχή εκείνη είχαμε νέα Σελήνη στις 26 Μαΐου, στις επτά περίπου το πρωί. Οπότε στις 30 Μαΐου που έλαβα χώρα το εγχείρημα η Σελήνη ήταν ένα έβδομο, δηλ. πολύ αμυδρή, και όχι ένα τέταρτο που μας λέει ο Σάντας. Περαιτέρω έδυσε στις δέκα και μισή. Οπότε εκφράσεις όπως «το φεγγαράκι μάς κοίταζε με συμπάθεια», «με το λιγοστό φως του φεγγαριού να λάμπει πάνω στα μάρμαρα», ή «σηκώσαμε τα κεφάλια μας να δούμε, ήταν ένα τέταρτο το φεγγάρι» που αναφέρει ο Σάντας είναι εντελώς ψευδείς. Γιατί φεγγάρι ουσιαστικά δεν υπήρχε...

Υπάρχει όμως μια άλλη σημαία που κατέβασε σίγουρα ο Μ. Γλέζος. Αυτή είναι η Ελληνική σημαία από την Μακεδονία. Όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, «ο κ. Γλέζος ευρισκόμενος εις την Μόσχαν δια την παραλάβει το Βραβείου Λένιν εξεφράσθη επίσης υπέρ της λύσεως του προβλήματος των Μακεδονικών μειονοτήτων δια διαπραγματεύσεων, διετύπωσε δε την ελπίδα ότι τριμερείς βαλκανικαί διαπραγματεύσεις θα επέτρεπον εις δεδομένην στιγμήν την ίδρυσιν μιας αυτονόμου Μακεδονίας»....!!

Για να μην ξεχάσουμε το γεγονός οτι οι Γλέζος και Σάντας- οι οποίοι δεν μιλιούνταν μεταξύ τους για πολλά χρόνια διότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν ποιός ήταν αυτός που κατέβασε τη σημαία-
έχουν δηλώσει πως η επιχείρηση της υποστολής της σημαίας από τον ιστό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι του όλου εγχειρήματος.

αυτος ειναι ο πενταπρόσωπος ¨αγωνιστής" γλέζος. ευχαριστούμε δε θα πάρουμε....

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ! ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή