Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ 

Οι παρακρατικοί του Χρυσοχοΐδη ξανακτύπησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη. 

Μέρα μεσημέρι και με πλήρη γνώση της αστυνομίας κατέστρεψαν τα άδεια γραφεία μας τα οποία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο. Αποχώρησαν με την συνοδεία της αστυνομίας χωρίς να γίνει καμμία σύλληψη...!
Κατατίθενται μηνύσεις για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και γίνεται αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου – ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ INDYMEDIA…

Για να καταλάβετε το επίπεδο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ κράτους και “αντιεξουσιαστών”, οι δεύτεροι παρέμειναν επί μία και πλέον ώρα να καταστρέψουν ολοσχερώς τα γραφεία από τα οποία αφαίρεσαν έπιπλα τα οποία έκαψαν στη μέση του δρόμου και επίσης προκάλεσαν ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Όλα αυτά ασφαλώς δεν γίνονται σε 20 λεπτά και κυρίως δεν γίνονται αν δεν έχεις διαβεβαιώσεις ΑΣΥΛΙΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: “Οι αντιεξουσιαστές κατέστρεψαν τα πάντα μέσα στα γραφεία (μέχρι και την τουαλέτα αλλά και τις βρύσες). Αστυνομικοί παρακολουθούσαν από απόσταση τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι μετά την έφοδο κατευθύνθηκαν στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου