Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Η Δίωξη κλείνει τον Αθηναίο αλλά προστατεύει το Ιντυμιντια




Έπειτα από ψευδή καταγγελία Αλβανού δημοσιογράφου στην Δίωξη Ηλεκτονικού Εγκλήματος εναντίον του γνωστού και δημοφιλούς μπλογκ "Ο Αθηναίος", σήμερα το συγκεκριμένο μπλογκ διαγράφηκε από την Google!

Ο Αθηναίος είχε ασκήσει κριτική επί του περιεχομένου των δημοσιεύσεων του Niko Ago, δημοσιογράφου της Αυγής, αλλά ουδέποτε απείλησε κάποιον! Ήταν κυρίως ένα μπλογκ που ανεδείκνυε τα προβλήματα που έχει επιφέρει στην Αθήνα και την χώρα η λαθρομετανάστευση και η κρατική "παραφροσύνη". Γι αυτό τον λόγο μπήκε στο στόχαστρο των προασπιστών της και φυσικά του συστήματος!

Σε επιστολή του προς τον Αθηναίο ο Nikos Ago σημείωνε ότι:


"Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία ,όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίων μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.

Φιλικά,

--
Niko Ago
Δημοσιογράφος
Αυγή & FAQ
http://odromos.wordpress.com"


(περισσότερα εδώ)

Σε αντίθεση με την άδικη διαγραφή του Αθηναίου, τόσα χρόνια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος όχι μονο δεν έχει κλείσει το athens indymedia που φιλοξενείται σε κρατικά servers αλλά σε παλαιότερες δηλώσεις το ο κ. Σφιακιανάκης έχει δηλώσει ότι "το indymedia γενικα το υποστηρίζουμε" (δειτε το βίντεο)



Δεν χρειάζεται να μακρυγορήσουμε ως προς το αν το athens indymedia φιλοξενεί απειλές, προβολή προσωπικών στοιχείων, και συμβάλει στην οργάνωση και την τέλεση κακουργηματικών πράξεων!



Αυτή είναι η Ελληνική δημοκρατία και δικαιοσύνη σήμερα! Ο εχθρός της είναι ο Έλληνας και ο φίλος της ο λαθρομετανάστης και ο αναρχικός! Να την χαίρεστε συν-έλληνες! Τι αλλο να πουμε γι την ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Το να βγαινει και να σου λεει οτι "ναι συμφωνουμε με τις στοχοποιησεις και την οργανωση πραξεων που διωκωνται απο τον νομο" .. και μετα να κλεινει ενα απλο μλογκ.. δειχνει απλα οτι ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ......... ΑΝΤΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου