Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΖΕΦΡΥ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!


Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου όταν χθές εξήγγειλε ότι θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές.

«υπήρξαμε και εμείς πρόσφυγες και κάθε ελληνικό σπίτι γνωρίζει από μετανάστευση και προσφυγιά»

ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μας λένε :

-Και εμείς ήμασταν κάποτε μετανάστες σε άλλες χώρες και πρέπει να τους δεχθούμε όπως μας δέχθηκαν και εμάς.

-Δεν είναι ηθικό να μένουμε αδιάφοροι στην δυστυχία των άλλων

- Τα πιό πολλά εγκλήματα γίνονται απο Ελληνες και όχι απο ξένους.

ΨΕΜΑΤΑ !

-Ποτέ κανένας λαός δεν απεφάσισε με δημοψήφισμα ότι θέλει έλληνες μετανάστες.

Η ηγεσία κάποιων χωρών , υπακούοντας στα κελεύσματα του ντόπιου κεφαλαίου,

κάλεσε τους έλληνες σαν φθηνούς εργάτες χωρίς να ρωτήσει τον λαό .

-Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (ΑΝ υποθέσουμε οτι χρωστάμε ) μόνο στις χώρες που μας δέχθηκαν και οχι στο Πακιστάν (που είναι ο καλύτερος φίλος της Τουρκίας).

-Εμείς πήγαμε ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ. Δεν περάσαμε νύχτα τα σύνορα.

-Το 80% της ανθρωπότητας ζεί στη φτώχεια και τη δυστυχία. Εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους.Οποιοσδήποτε τίμιος ηγέτης θα ξεκαθάριζε

δύο πράγματα : α) Πόσους μετανάστες μπορούμε να δεχθούμε β) Απο ποιές χώρες.

-Σχετικά με την εγκληματικότητα : Οταν οι σοφοί μας πολιτικοί κάνουν κάποιο διάλειμμα απο το εθνοσωτήριο έργο τους ας μας απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα:

α) Τί ποσοστό του πληθυσμού αποτελούν οι μετανάστες ; β) Τί ποσοστό των εγκλημάτων γίνεται απο μετανάστες; γ) Τί ποσοστό των εγκλημάτων γίνεται απο Ελληνες που έχασαν την δουλειά τους εξ αιτίας των μεταναστών ;

Αρχές του 2007 η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς εξέδωσε ένα εμετικό φυλλάδιο όπου μέσα σε διάφορες νεοεποχίτικες γελοιότητες παραδέχεται οτι το 30% των εγκλημάτων γίνεται απο αλλοδαπούς . Δηλαδή όταν το 9% του πληθυσμού διαπράττει το 30% των εγκλημάτων αυτό δεν είναι λόγος για να ζητάμε το διώξιμο των μεταναστών ;

Όπως παραδέχονται λοιπόν οι νεοεποχίτες , εάν δεν είχαμε μετανάστες θα γινόταν το πολύ-πολύ 70 εγκλήματα ενώ τώρα γίνονται 100 . Μα απο το 70 εώς το 100 είναι αύξηση 42,8 % !!!

Δηλαδή φέραμε 1.000.000 μετανάστες , αυξήσαμε την ζήτηση και τις τιμές των τροφίμων κατά 10 % , αυξήσαμε τα εγκλήματα κατά 42,8 % και καταφέραμε οικονομική ανάπτυξη κατα ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ;;;!!!
Μήπως κάπου πιαστήκαμε κορόϊδα ρε παιδιά ; ( Το οτι οι μετανάστες προκάλεσαν οικονομική ανάπτυξη μιάς εκατοστιαίας μονάδας αναφέρθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 28-10-2006 ) . Ας δεχθούμε οτι είναι αλήθεια . Σε τί ποσό μεταφράζεται αυτό για τον καθένα μας ; Τί εννοούν όταν λένε πχ. οτι έχουμε ανάπτυξη 2% ; Ποιό αίναι αυτό το αρχικό ποσόν που αυξήθηκε κατά 2% ; Ας υποθέσουμε οτι είναι το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ( γύρω στα 27.000 ευρώ ετησίως ανά άτομο ) . Μια εκατοστιαία μονάδα σημαίνει αύξηση 270 ευρώ ετησίως για τον καθένα μας ! Αφ' ενός μεν είναι γελοίο ποσόν , αφ' ετέρου ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ δικές μας τσέπες ! Αυτά τα λεφτά (εάν όντως υπάρχουν ! ) πήγαν στις τσέπες λίγων . Δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι οι μόνοι που ωφελήθηκαν οικονομικά είναι οι πωλητές συστημάτων συναγερμού !

Και κάτι ακόμα : Μας λένε οτι δεν πρέπει να είμαστε ξενοφοβικοί και να αποδεχτούμε ( εμείς , οι πολλοί ) τις ισλαμικές συνήθειες των μεταναστών . Δεν θα ήταν πιό λογικό να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ στα δικά μας ήθη ;

δ) Μήπως τα σοβαρότερα εγκλήματα (εισαγωγή ναρκωτικών , συμβόλαια θανάτου ) γίνονται κυρίως απο μετανάστες ;

Θα έχετε δεί την διαφήμηση που λέει "Βοηθήστε τον μικρό Χασάν να ριζώσει στην Ελλάδα". Κανείς όμως δεν μας εξηγεί το ΓΙΑΤΙ . Γιατί πρέπει ΕΜΕΙΣ να δεχθούμε τον μικρό Χασάν απο το Αφγανιστάν. Τα όπλα που σκότωσαν τους γονείς του τα έδωσαν στους Ταλιμπάν οι Αμερικανοί . Αυτοί να βοηθήσουν τον μικρό Χασάν . Εκεί πρέπει να πάει.

Ας εξετάσουμε όμως την ακραία και απίθανη περίπτωση οτι έχουμε ανάγκη τους μετανάστες. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που υπαγορεύει η κοινή λογική :

- Θα πάρουμε τους πιο έξυπνους , τίμιους και υγιείς.

- Οταν τελειώνει το ωράριο εργασίας τους δεν θα κυκλοφορούν όπου θέλουν αλλά θα μαζεύονται και θα κλείνονται σε ειδικά στρατόπεδα.

-Δεν θα δεχθούμε απο όλες τις χώρες μετανάστες αλλά μόνο απο αυτές που έχουμε συμφέρον να υποστηρίξουμε.

-θα υπάρχει δίκτυο εντοπισμού και στρατολόγησης των πιό "δεκτικών" ώστε (με τον κατάλληλο μισθό) όταν επιστρέψουν στην πατρίδα τους να δρούν σαν δικοί μας πράκτορες.

Από χείλη πρώην υπουργού , που μάλλον δεν βλέπει με καλό μάτι τους μετανάστες,

άκουσα πρίν λίγο καιρό ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση σκοπεύει να δεχθεί στα επόμενα

15 χρόνια 90 εκατομμύρια (!) μετανάστες για να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα.

Κυττάξτε τώρα το ψέμα :

-Υπάρχουν τόσα εκατομμύρια άνεργοι στην Ε.Ε. . Η υπογεννητικότητα μειώνει τον πληθυσμό (και τους ανέργους). Γιατί αυτοί εισάγουν και άλλους εργάτες ;

Μόνο μην τολμήσει κανείς να πεί ότι χειάζεται η Ε.Ε. πληθυσμιακή ενίσχυση

για να μην κινδυνεύει από την Τουρκία ή την Ρωσσία !

-Ας πούμε ότι τα περί υπογεννητικότητας είναι ένα παραμυθάκι και στ΄ αλήθεια θέλουν σκλάβους για να αναλάβουν τις επικίνδυνες δουλειές που εμείς οι …αριστοκράτες δεν καταδεχόμαστε . τότε γιατί δεν φέρνουν αργεντίνους ή ρώσσους που και λευκοί είναι και χριστιανοί και δεν θα ξυπνούσαν τα ρατσιστικά αντανακλαστικά των ευρωπαίων (μην ξεχνάμε ότι οι λελέδες φοβούνται την αναβίωση του ναζισμού όσο τίποτα άλλο).

Κι όμως! Αυτοί επιμένουν να φέρνουν Χασάνηδες , Αλήδες και Ουγκαμπέμπε .

Γιατί το κάνουν; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν : Ή θέλουν μέσα στους μετανάστες να εγκαταστήσουν δίκτυα κατασκοπείας τρομοκρατών ( βάζεις τον κλέφτη στο σπίτι σου για να τον επιτηρείς καλύτερα !) ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! Διαλέγετε και παίρνετε !

Ένα άλλο χοντρό παραμύθι είναι αυτό που λέει ότι από την φθηνή εργασία των μεταναστών έχουμε οφέλη .

Ωραία λοιπόν ! Μια φορά το μήνα όταν χρειαστούμε καθαρίστρια για το σπίτι θα την βρούμε πολύ φθηνή , αλλά :

-Η παρουσία π.χ. 10% μεταναστών στον πληθυσμό αυξάνει την ζήτηση τροφίμων και των κατοικιών (άρα και τις τιμές τους) κατά 10% όχι μια φορά το μήνα αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

-Οι μετανάστες μεταφέρουν ασθένειες και υπερφορτώνουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας (και τις τσέπες των φορολογουμένων –που κατά σύμπτωση είναι αποκλειστικά οι γηγενείς και όχι οι μετανάστες).

-Οι μετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα είτε σαν δράστες είτε ,έμμεσα, ρίχνοντας στην ανεργία γηγενείς που καταφεύγουν στο έγκλημα για να επιβιώσουν .

-Οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία μεταξύ των γηγενών .

Ωραία λοιπόν ! Βρήκατε φθηνό κηπουρό για το γκαζόν σας αλλά κυττάξτε τι σας κόστισε :

-Πληρώνετε το φαγητό και το ενοίκιο ακριβότερα.

-Πληρώνετε επιπλέον φόρους για την υγεία και την αστυνόμευση .

-Κολλήσατε ηπατίτιδα από τον μετανάστη γείτονα (η Ελλάδα όντως έχει πρόβλημα ηπατίτιδας λόγω μεταναστών).

-Ξαναγοράσατε την οικοσκευή σας γιατί η παλαιά …έκανε φτερά κάποιο σαββατοκύριακο που λείπατε!

-Εκτός από τον εαυτό σας πρέπει τώρα να συντηρείτε και τα δύο παιδιά σας που δεν μπορούν να βρούν δουλειά.

-Κάποτε πηγαίνατε διακοπές με την σκηνή και κατασκηνώνατε όπου νάναι . Σήμερα δεν διανοείσθε κάτι τέτοιο . Αραγε πόσο αποτιμάται σε χρήμα αυτή η χαμένη πολυτέλεια ;

Κατά σατανικό τρόπο η μόνη διέξοδος στα οικονομικά σας βάρη είναι να χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερο τις φθηνές υπηρεσίες των μεταναστών χειροτερεύοντας έτσι περισσότερο την κατάστασή σας !

Τελικά ποιος βγαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κερδισμένος από τους μετανάστες;

Ολη η ντόπια νομενκλατούρα που χρησιμοποιεί εργάτες στα εργοστάσιά της , πηγαίνει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει το συνάχι της και ούτως ή άλλως χρησιμοποιεί σεκιουριτάδες για να φυλάξει τα παλάτια της .

Πανηγυρι αλλοδαπων και Τουρκων...polit2006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου