Χρήστες OnLine

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



Ανθέλληνες, περαστικά σας!

Αριστερά. Ο πολιτικός χώρος που κυβερνά και εξουσιάζει την Ελλάδα. Παντού, το παίζουν νταήδες και αφεντικά. Στις σχολές, στα συνδικάτα, στους δήμους, στις γειτονιές μας. Και παντού γεννούν την ίδια απέχθεια, σε κάθε απλό Έλληνα.

Σκληροί «επαναστάτες». Yπερασπιστές του κάθε πικραμένου μετανάστη. Έχουν το «θάρρος» να τα βάζουν με τα ντουβάρια. Να βάζουν γκαζάκια, πλέον σε καθημερινή βάση. Να πετάνε πέτρες και μολότοφ ή και να γαζώνουν με καλάσνικοφ «στρατιωτάκια» που έχουν ρητές εντολές να είναι "ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα", όπως έγινε πριν λίγες μέρες. «Στρατιωτάκια» τα οποία, που έσπευσαν με ιδιαίτερο ζήλο μάλιστα, να τους υπερασπιστούν και να εγγυηθούν την τάξη και την ασφάλεια των παρακλήσεών τους να μην «χαλάσει» η αντιρατσιστική τους συγκέντρωση. Απόλυτη συνεργασία κράτους-παρακράτους, που φαίνεται να τα χαλάνε στη μοιρασιά.

Θαυμάστε λοιπόν, το θάρρος τους. Τραγικά μίζεροι. Αυτό το σινάφι, κακόμοιρων ανθρωπάκων που έχουν με επαγγελματικό ζήλο, ταχτεί να σταθούν πολέμιοι του Ελληνικού Έθνους και των Αγωνιστών του, τους Εθνικιστές.

Θαυμάστε τους μέσα από απλές παραθέσεις του ρουφιανοσάιτ τους, για την αντιρατσιστική συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτοί είναι που μας τάζουν ...κρεμάλες.

Στα γραφόμενά τους λοιπόν:

- Καλούν σε βοήθεια. Και λένε ΕΠΕΙΓΟΝ προκειμένου να κατέβει ο κόσμος τους. Να παρακαλάνε την αστυνομία να απομακρύνει τους «φασίστες» κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, που είχαν «καταλάβει» την πλατεία της γειτονιάς τους(!), ώστε να μπορούν χωρίς κάποιον κίνδυνο να πραγματοποιήσουν τη συναυλία τους.

- Το ποιος στ’ αλήθεια συνεργάζεται με την Αστυνομία. Η παρουσία 20 διμοιριών ΜΑΤ ήταν η καλύτερη εγγύηση για την ασφάλειά τους από τους Χρυσαυγίτες, που φημολογούταν πως βρίσκονταν στην περιοχή. Θυμίζουμε και τα σκηνικά που είχαν λάβει χώρα στην Πλατεία, το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπου οι διμοιρίες οδήγησαν τις ορδές των άπλυτων μέχρι την Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, κάθισαν έπειτα διακριτικά στην άκρη και επενέβησαν μόνο όταν ξεκίνησε η Αντεπίθεση από την πλευρά των κατοίκων, οι οποίοι είχαν δεχτεί μολότοφ, στυλό κλπ. Βέβαια, τότε δεν υπήρχαν 20 διμοιρίες για να τους γλυτώσουν…

- Το ποιοι συνεργάζονται με τους δημοσιογράφους. Καταρχάς στοχοποιούν. Αυτό, για να δείξουμε το πόσο υποκριτές είναι όσο αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εφαρμογή των νόμων. Το ότι και ο χώρος των δημοσιογράφων είναι κατά 99,9% αριστεροί πάσης φράξιας και αποχρώσεως, δεν περιμέναμε να το μάθουμε από μία φωτογραφία. Είναι απλά ακόμα μία απόδειξη η κυνική ομολογία ότι στη ρουφιανοσελίδα τους ανεβάζουν φωτογραφίες και επαγγελματίες φωτορεπόρτερ, που συνεργάζονται με ειδησεογραφικά πρακτορεία.

- Οι ενισχύσεις από αναρχικούς που κατέβαιναν από ΑΣΟΕ, την περιφρούρηση τους και γενικά τον πανικό τους, στο άκουσμα και μόνο πως τους περιμένουν 10-15 "Χρυσαυγίτες" στην Πλατεία, που δεν ήταν παρά κάτοικοι, κάποιοι από αυτούς μέλη των επιτροπών κατοίκων της περιοχής, σίγουρα όμως όχι μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι φωτογραφίες από τη συγκέντρωσή τους μαρτυρούν πως οι αντιρατσιστές, μαζί με τους μετανάστες που τραβολογούσαν, δεν έφτασαν καν τις λίγες εκατοντάδες. Οι υποσχέσεις για ενισχύσεις, η περιφρούρηση και η παρουσία 20 διμοιριών ΜΑΤ, φωτορεπόρτερ έτοιμους να καταγράψουν το κάθε τι, δεν ήταν αρκετά για να καθησυχάσουν το φόβο τους στο άκουσμα και μόνο πως θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εντέλει, ξέσπασαν πάνω στην Ελληνική Σημαία, την οποία ποδοπάτησαν…

Η Ελληνική Σημαία είναι Ιερή ως Σύμβολο του Έθνους. Οποιοσδήποτε τη θεωρεί απλό πανί, ή απλά ένα ύφασμα, δε διαφέρει από κάποιον που την καίει ή την ποδοπατάει. Βέβαια, ακόμα χειρότερος από αυτός που ομολογεί πως γι αυτό η Σημαία δεν είναι παρά ένα πανί ή που την καίει γιατί έτσι γουστάρει, είναι οι φλαφλατάς που κατά τ’ άλλα κόβει λαρύγγια (αν χρειαστεί), αλλά θεωρεί ακραία συμπεριφορά να μην επιτρέψει τη βεβήλωση της Σημαίας.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Καλλίμαχος

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου