Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ έχει παράδοση στις παράνομες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών


Κάποιος ανώνυμος αναγνώστης άφησε το παρακάτω σοφό σχόλιο σε πρόσφατη ανάρτηση που αφορά την Ελληνοποίηση αλλοδαπών:

"Ιθαγένεια δέν μπορεί νά πάρει πού νά κτυπιέται. Γιατί;
διαβάστε τί γράφει ή Τζιροπούλου στό βιβλίο της Ο έν τή λέξει Λόγος(σάς στό συνιστώ),

Ιθυγενής(τό υ εναλλάσεται μέ τό α)εκ τού ιθύς=ευθύς+γένος,δλδ ό κατ'ευθείαν απόγονος,ό γηγενής,έν αντιθέσει πρός τόν έπηλυν(επί+ελαύνω,επελαύνω,επιτίθεμαι έξωθεν,ώς αλλο-δα-πός).

Ο κύριος λοιπόν έκ Νιγηρίας ΜΟΝΟ υπηκοότητα μπορεί νά πάρει,αλλά επειδή εισήλθε στήν χώρα παράνομα,κάθε περαιτέρω πράξη είναι παράνομη,άρα καί ή υπηκοότητά του,καί μπορεί νά τού αφαιρεθέι ανά πάσα στιγμή.τό γεγονός ότι νομιμοποιήθηκε εκ τών υστέρων δέν τόν σώζει,διότι νομιμοποίηση παρανόμου είναι παράνομη."


Θα συμφωνήσω με τον αναγνώστη και θα επαναπαυόμουν στην συνδρομή του Νόμου και της Δικαιοσύνης. Αλλά,... το ΠΑΣΟΚ έχει μια πρόσφατη Ιστορία στο συγκεκριμένο ζήτημα που αξίζει να εξετάσουμε. Η Ιστορία μας πάει πίσω στο μακρινό.... 2000 όπου είχαμε παρόμοια κατάσταση! Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα απο το πόρισμα του εισαγγελέα Ντογιάκου:

« Σύμφωνα με την πρακτική που εφαρμόστηκε, οι ομογενείς Πόντιοι, οι οποίοι κατοικούσαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση, καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί για να τους χορηγηθεί η «θεώρηση παλιννόστησης» προσήρχοντο στην αρμόδια Eλληνική Προξενική Aρχή και υπέβαλαν σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. H «θεώρηση παλιννόστησης» παρείχε μόνο δικαίωμα εισόδου στην Eλλάδα, οι δε Eλληνικές Aρχές (Nομαρχίες, Δήμοι, Aστυνομία) για την απονομή της ιθαγένειας, την εγγραφή τους στα Δημοτολόγια και στα Mητρώα Aρρένων και τη χορήγηση αδειών παραμονής, εξέδιδαν αυτοτελείς αποφάσεις με βάση τα προσκομιζόμενα σε αυτές δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς. Όπως προκύπτει όμως από τις ένορκες καταθέσεις υπαλλήλων που υπηρετούσαν σε αρμόδιες ελληνικές κρατικές υπηρεσίες (Nομαρχίες κλπ.) οι οποίες εμπλέκονταν στην όλη διαδικασία, αυτές δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθοόυν με επιτυχία στο τεράστιο αυτό έργο.

Δεν υπάρχει όμως σχετική διάταξη (τυπικός νόμος ή κανονιστική πράξη εκδοθείσα με βάση νομοθετική εξουσιοδότηση) η οποία να καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης των θεωρήσεων παλιννόστησης, οι σχετικές δε θεωρήσεις γίνονταν επί σειρά ετών χωρίς αντίστοιχη νομική πρόβλεψη. Eπομένως πρόκειται για εφαρμογή παράνομης διαδικασίας με την ανοχή, αν όχι την παρότρυνση των αρμοδίων Kυβερνητικών Oργάνων (δηλ. των αρμοδίων Yπουργών).

...σημαντικός αριθμός ομογενών που ζούσαν στην Kύπρο, πιθανότατα και από αυτούς που είχαν «Eλληνοποιηθεί» παράνομα με τις διαδικασίες που προαναφέρθηκαν, μεταφέρθηκε με αεροσκάφη των Mακεδονικών Aερογραμμών, θυγατρικής εταιρείας της Oλυμπιακής Aεροπορίας, σε διάφορες πόλεις της Bορείου Eλλάδος (π.χ. Θεσσαλονίκη, Aλεξανδρούπολη, Kαβάλα κ.λπ.), προκειμένου να ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα των παραπάνω περιοχών. Mετά την ημέρα των εκλογών μεταφέρθηκαν και πάλι στην Kύπρο.

Mε βάση όσα προαναφέρθηκαν, τα οποία στηρίζονται σε επίσημα δημόσια έγγραφα, αναμφισβήτητου κύρους και αξιοπιστίας, προκύπτει ότι κατά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται παραπάνω, ακόμη δε μέχρι και σήμερα, εισήλθε παράνομα στην Eλλάδα από την πρώην Σοβιετική Ένωση ο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. O αριθμός αυτός ανέρχεται σε 150.000 περίπου μόνο από τη Mόσχα.»

Πηγή: Ελληνικές Γραμμές


Φυσικά ουδείς παράνομος έχασε την ιθαγένεια του, παρότι η μεθόδευση επιρρέασε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του 2000! Ουδείς τιμωρήθηκε για τις παράνομες πρακτικές!

Όσο για την αντίδρασεις της Νέας Δημοκρατίας που αναμένουν κάποιοι σήμερα, ας δούμε τι συνέβει στο παρελθόν:

Χαρακτηριστικό της στάσης που επικρατεί στην υποτιθέμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι η δήλωση του τομεάρχη Δημόσιας Τάξεως Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου ότι "η ΝΔ δεν επιθυμεί να δημιουργήσει εντάσεις και να φορτίσει το ήδη ταλαιπωρημένο πολιτικό κλίμα, ούτε να μπει σε ακραίες αμφιβολίες που θα βλάψουν διεθνώς την εικόνα της χώρας"
.


Μην περιμένετε πολλά από την ΝΔ κύριοι. Ειδικά όσοι αξιότιμοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ περιμένουν ότι θα συμπαρασύρουν την ΝΔ ενάντια στις παράνομες νομιμοποιήσεις και κατόπιν Ελληνοποιήσεις. Η ΝΔ είναι ένα ξεπουλημένο κόμμα που πρόσφατα αυτοκτόνησε! Τι σας δίνει την εντύπωση ότι θα αλλάξει στάση; Η στρατηγική του "βασίζομαι στις μεγάλες δυνάμεις" είναι αποδεδειγμένα εσφαλμένη. Στην προκειμένη περίπτωση, η μεγάλη δύναμη είναι η ΝΔ. 'Οπως πολύ σοφά δηλώνει ο πατέρας κάποιου άλλου βουλευτη του ΛΑ.Ο.Σ., όταν μια οντότητα χάσει την "αγωνιστικότητα" της, τότε πάυει να υπάρχει.

Όταν όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο στήριξης των παράνομων Ελληνοποιήσεων που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, τότε η μόνη οδός που απομένει έιναι αυτή που θα δώσει στο κόμμα αυτό να κατανοήσει ότι οι αντιδράσεις θα είναι μαζικές από σύσσωμη την Ελληνική κοινωνία. Πρέπει επιτέλους να κυρήξουμε τον πόλεμο στα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας και όχι να είμαστε δέσμιοι της γνώμης του κάθε καναλάρχη και έρμαια του κάθε υποτακτικού του, δημοσιογράφου!

ΕΨ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου