Χρήστες OnLine

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Το Όχι των Ελβετών και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση…!


Ο Ενιαίος Μηχανισμός Παραπληροφόρησης της Νέας Τάξης μπήκε σε Κίνηση…

Του Σπύρου Χατζάρα


Οι ενιαίες και σχεδόν ταυτόσημες «αντιδράσεις» σε όλο τον κόσμο για το «Όχι» στους μιναρέδες», που είπαν με το συντριπτικό 57,5% ,οι Ελβετοί, αποδεικνύει την ύπαρξη ενιαίου καθοδηγητικού και συντονιστικού κέντρου. Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, διανοούμενοι και «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καταδικάζουν την απόφαση που έλαβαν οι Ελβετοί.


Στην Ελβετία λειτουργούν 200 επίσημα Τζαμιά, από τα οποία τα 4 μόνο έχουν μιναρέδες, γεγονός που δεν έχει εμποδίσει τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας. να τελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Επιπροσθέτως στην Ελβετία λειτουργούν και άλλα 1800 περίπου ιδιωτικά τζαμιά σαν αυτά που έχουμε στην Ελλάδα. Εξάλλου ο μιναρές ουδόλως συνδέεται με την άσκηση των θρησκευτικών λειτουργιών!


Το «σενάριο» των δηλώσεων και των αντιδράσεων είχε γράφει από πριν. γι’ αυτό και οι συντονισμένες και ταυτόσημες αντιδράσεις.
Για να προλάβουν τη συνέχεια.
Σύμφωνα με τα ελληνικά φερέφωνα , της παγκόσμιας διακυβέρνησης τα «ακροδεξιά κόμματα στην Ολλανδία και την Ιταλία ζητούν να γίνει κι εκεί δημοψήφισμα, λέγοντας ότι δεν στρέφονται κατά της ισλαμικής θρησκείας αλλά εναντίον του πολιτικού Ισλάμ».

Ο Γκερτ Βίλντερς που τάσσεται κατά του «εξισλαμισμού» της Ευρώπης και χαρακτηρίζει το Κοράνι «φασιστικό», ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα και στην Ολλανδία για την απαγόρευση των μιναρέδων, «Αυτό που είναι δυνατό στην Ελβετία πρέπει να γίνει δυνατό και εδώ», τόνισε σε ανακοίνωσή του.
Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να πάνε τη Μέκκα στα δικαστήρια, και να απαιτήσουν να πάψουν οι ιμάμηδες να γκαρίζουν απ’ τα μεγάφωνα..
ΥΓ2. Ο Κουσνέρ με μπούργκα, θα μοιάζει πολύ στην κα Ερση!


Οι Νέο-Οθωμανοί, οι χαφιέδες, οι πράκτορες, οι σκοταδιστές, οι πραγματικοί φασίστες και όλο το σκυλολόι των «επαγγελματιών αντιρατσιστών», έχουν φάει τα λυσσακά τους, με την Ελβετία.


Από τον «κρυπτοΕβραίο» υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας ,τον (πεταχτούλη) Μπερνάρ Κουσνέρ, που δήλωσε στο ραδιόφωνο της RTL, «εχω σοκαριστεί από την απόφαση αυτή που είναι αρνητική όσον αφορά τις ανησυχίες, ακόμη και των Ελβετών, γιατί αν δεν μπορούν να οικοδομηθούν μιναρέδες, αυτό σημαίνει ότι καταργούμε μια θρησκεία», και την ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ, για την ανεξιθρησκία, Άσμα Τζαχανγκίρ ,που δήλωσε ότι η απαγόρευση της ανέγερσης μιναρέδων αποτελεί «καταφανή διάκριση απέναντι στα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία» και ότι ανησυχεί βαθύτατα, «όσον αφορά τις αρνητικές συνέπειες αυτού του δημοψηφίσματος στην ανεξιθρησκία και την ελευθερία τέλεσης των θρησκευτικών λειτουργιών για τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία» ως την κυρία Έρση , (που μάλλον πρέπει να πάει για καμιά εξέταση ούρων στον ΕΔΟΕΑΠ για να δει αν στέκει στα καλά της), στην «Χαφιεδοτυπία» , (Εθνικιστικό ντελίριο στο δημοψήφισμα κατά των μιναρέδων) , η γραμμή είναι μία και ενιαία.



Παραχάραξη της λογικής και της πραγματικότητας . Μετατροπή του άσπρου σε μαύρο.

Το ολλανδικό Σύνταγμα δεν προβλέπει τη διενέργεια δημοψηφισμάτων και όλες οι προσπάθειες βουλευτών που κατέθεσαν σχετικές προτάσεις νόμου μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί.


Όποιος δεν δέχεται να υποκύψει στην πολύ-πολιτισμικότητα του «παγκόσμιου αχταρμά» γίνεται ακροδεξιός. Σήμερα όποιος διαφωνεί με τους νεοταξίτες αποκαλείται φασίστας. Όπως και το 60% των Ελβετών. Τον Χίτλερ ξέχασαν αλλά δεν τους βολεύει, γιατί οι ναζί είχαν καλές σχέσεις με τους μουσουλμάνους .


Το ενδιαφέρον είναι ότι οι «κυβερνήσεις, οι διανοούμενοι και οι «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ποτέ για τις καθημερινές προσβολές που δέχονται οι ορθόδοξοι παπάδες στην Ιερουσαλήμ, από τους φασίστες Εβραίους, ούτε για την απαγόρευση να ηχούν οι καμπάνες, στις ισλαμικές χώρες, ούτε για την απαγόρευση , να φοράς εμφανώς , τον σταυρό .


Στον ισλαμικό κόσμο ακούγονται ήδη φωνές για αντίστοιχα μέτρα σε βάρος των Χριστιανών!!!! (παρότι στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, οι εκκλησίες λειτουργούν χωρίς καμπαναριά).
Ο μεγάλος μουφτής της Αιγύπτου Αλι Γκόμα είπε ότι η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων συνιστά «προσβολή» προς όλους τους μουσουλμάνους και ότι είναι μια «επίθεση» στη θρησκευτική ελευθερία.
Η θρησκευτική ελευθερία πάνω από την πολιτική ελευθερία. Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα του βραβείου που έδωσαν στον «αγωνιστή της θρησκευτικής ελευθερίας» στη συναγωγή της νέας Υόρκης.


Χρησιμοποιείται η «πολιτική ορθότητα» στη θρησκεία για να διαλυθούν έθνη και πολιτισμοί.
Οι εισβολείς νέο-άποικοι μουσουλμάνοι μπορούν να προσβάλλονται βλέποντας τον Χριστό σε εικόνες δημόσια σε χριστιανικές χώρες , αλλά ο Ελβετός και ο Έλλην δεν μπορούν να προσβάλλονται από τους μιναρέδες των εποίκων!!!

ΥΓ. Φαντάζομαι ότι θα έχουν σοκαριστεί και ο πεθερός και η πεθερά της Τσέλσι.

Πηγή: http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Altermedia News Hellas: Αξιοσημείωτον είναι το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Ελβετία υπάρχουν μόνον 4 μιναρέδες, ενώ σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχει πάρα πολύ μεγαλύτερος αριθμός μιναρέδων και συνεπώς η πρόκληση που υφίσταται ο ελληνικός λαός είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη…!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου