Χρήστες OnLine

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Πήγαινε τον και στο κέντρο της Αθήνας!


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αρμόδιος για θέματα Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας κ. Jacques Barrot μετέβησαν χθες την Σάμο, όπου το μεσημέρι επισκέφτηκαν το γαλλικό πλοίο του Οργανισμού FRONTEX, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Βαθύ, και συμμετέχει στις περιπολίες.

Αμέσως μετά περιηγήθηκαν στον χώρο παραμονής μεταναστών του νησιού, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών. Στην συνέχεια οι κύριοι Παυλόπουλος και Barrot, αναχώρησαν για το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στον Κυπρίνο του Έβρου. Σήμερα στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών ενώ νωρίτερα ο κ.Παυλόπουλος και ο κ.Μπαρό θα επισκεφτούν την Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη.

από adiakrito

greekalert

O χειρότερος υπουργός των τελευταίων δεκαετιών πήρε από το χέρι τον Barrot και τον πηγαίνει εκεί που είναι όλα υπο έλεγχο....γιατί δεν τον πηγαίνεις και στα εκτός ελέγχου;
γιατί δεν τον πας στην Πλ.Αττικής; στην Κουμουνδούρου; στην Πλ. Βάθης;


εκεί θα καταλάβει ο κοντός τι συμβαίνει και όχι στα στημένα που τον πας...αλλά τι λέμε....αν τα έκανες αυτά δεν θα ήσουν ο χειρότερος υπουργός!

Πηγή:Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου