Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ UCK ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ!!!



Που φτάσαμε ρε με αυτούς τους αλήτες, προδότες, άθλιους, άχρηστους και γραικύλους που μας κυβερνούν! Τι άλλο μας περιμένει πια να δούμε! Προφανώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα!

Η Ελλάδα κάηκε πέρσι από τους αλβανούς UCKάδες και τα πρωτοπαλίκαρα του αλβανού οπλαρχηγού του UCK, Danilo, φέτος κατέστρεψαν, καταλήστεψαν και έκαψαν την χώρα ολόκληρη φορώντας κουκούλες, πυροβόλησαν παιδιά στο Περιστέρι και κλούβες της αστυνομίας με καλάσνικοφ και τώρα έβγαλαν στον αέρα τα κωλοαλμπανά και πειρατικά κανάλια του UCK μέσα στην Ελλάδα μας ρε και εσείς παίζετε το πουλάκι σας ακόμα μαζί με την κυβέρνηση, τους Πάκηδες και τους Αλαβάνους που ευχαριστούν τα κωλοαλμπάνια που επιλέγουν τη χώρα μας αντί να έχετε ήδη ξεσηκωθεί και να είστε στους δρόμους να διώξουμε κλοτσηδόν τα κωλοαλμπάνια, τα ουτσεκάδια, τα μαλακεδόνια, τους Πάκηδες και τους Αλαβάνους και να τους στείλουμε στον αγύριστο μία και καλή! Σε λίγο θα εκπέμπουν και τα μαλακεδόνια με κανάλι “Alexandrovski the Great TV”…..

Φτου σας ρε ρεζίληδες γραικυλοπροδότες του πολυπολιτισμού και της θολοκουλτούρας, μας γαμήσατε την πατρίδα μας, Εφιάλτες! Θα σας χώσουμε τον πολυπολιτισμό σας στον κώλο, καθίστε και θα δείτε….

Από το Τρωκτικό διαβάζουμε:

“Ξεφραγκο αμπελι εχουν καταντησει τις τηλεοπτικες συχνοτητες στον νομο Αττικης.
Παρα τις βαρυγδουπες δηλωσεις περι νεας εποχης της ψηφιακης τηλεορασης και νοικοκυρεμα του παρκου κεραιων στον Υμηττο, καθε ”ενδιαφερομενος”στηνει παρανομα το μαγαζακι του, για να εξυπηρετησει οικονομικα και….αλλα συφεροντα.
Μεχρι σημερα γνωριζαμε τα παρανομα ροζ καναλια που… ξεφυτρωναν σαν μανιταρια στις μπαντες των UHF και VHF.

Τις τελευταιες εβδομαδες ενα καινουργιο τηλεοπτικο”μανιταρι”ονοματι DTV (DARDANIA TV) εκπεμπει εθνικιστικα Αλβανικα μηνυματα.

Διερωτωμαι οι κυριοι στο Υπουργειο Τυπου και στο ΕΣΡ δεν κανουν ζαπινγκ για να εποπτευουν τα καναλια και να περιφρουρουν την νομιμοτητα;

Δεν εχουν ιχνος ευαισθησιας να παρακολουθουν με σταυρωμενα χερια να μεταδιδει το συγκεκριμενο καναλι”πατριωτικα”τραγουδια με φοντο την Αλβανικη σημαια;

Tελικα σ’αυτο το” δημοκρατικο”κρατος μας εχουν καταλυθει ολοι οι νομοι;
Mε τα χαλια μας θα”πλακωσουν”και οι Σκοπιανοι και θα στησουν μεχρι και ”Μακεδονικο καναλι”.

ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ…… Ε….. ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ!!!!!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου