Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.: ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»

Πριν λίγους μήνες έπεσε για πρώτη φορά η ιδέα για πρόσληψη… αλλοδαπών στην Αστυνομία, από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε όλοι γέλασαν και νόμισαν ότι επρόκειτο για αστείο. Όλοι εκτός από τους «προοδευτικούς» συνδικαλιστές της αστυνομίας έσπευσαν αμέσως να συμφωνήσουν με τη… φαεινή ιδέα!

Την ίδια… συμβουλή έδωσαν στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και οι… φωστήρες της Scotland Yard, που ήρθαν πρόσφατα στην Αθήνα καλεσμένοι των ελληνικών αρχών για να τους δώσουν τα… φώτα τους στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Με τη λογική ότι η εγκληματικότητα οφείλεται κατά βάση στους αλλοδαπούς, άρα οι εξ αλλοδαπών αστυνομικοί θα είναι ευκολότερο να την αντιμετωπίσουν!


Από κει και μετά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους: άνοιξαν ήδη τηλεοπτικά παράθυρα όπου «συγκρούονται» οι υπέρ και οι κατά, για να προετοιμασθεί κατάλληλα η κοινή γνώμη να το καταπιεί κι αυτό. Όπως ακριβώς έγινε και με τους αλλοδαπούς αριστούχους και την Ελληνική Σημαία. Μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί μια απλή υπουργική απόφαση για να παρακάμψουν τον νόμο. Εδώ υπάρχει σαφές συνταγματικό κώλυμα και η «λύση» είναι μία: επί τη ευκαιρία, να δώσουν σωρηδόν και την ελληνική υπηκοότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που ήδη διαθέτουν άδεια παραμονής, κι έτσι να δύνανται και συνταγματικά πλέον κάποιοι εξ αυτών να προσληφθούν στην Αστυνομία αλλά και στις άλλες κρατικές υπηρεσίες.


Προσοχή, λοιπόν. Μέσω της φαινομενικά «αθώας» πρόσληψης κάποιων αλλοδαπών στην Αστυνομία, ετοιμάζουν ομαδική «ελληνοποίηση» εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών… από το παράθυρο. Αλλά να γνωρίζουν επίδοξοι νεκροθάφτες του ελληνισμού πως τα ύπουλα νεοταξίτικα σχέδιά τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Έχουν γνώση οι φύλακες…


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου