Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Αλβανική "πλημμύρα" στην Ελλάδα

Αλβανικά σχολεία στην Θεσσαλονίκη. Ζητάει και άλλα ο Αλβανός πρόεδρος.
Ενθουσιασμός Αλβανών και φίλων για τον νόμο περί λαθρομεταναστών.
Πασχαλίδης: "12% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι αλλόγλωσσοι".


Χαρακτηριστική εικόνα από την διαδικασία χορήγησης πράσινων καρτών.
Μπροστά στην πλημμύρα των λαθρομεταναστών, ο υπάλληλος σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Αντιδράστε τώρα πριν είναι αργά. Είμαστε ως έθνος στην τελευταία γραμμή άμυνας.


του Νίκου Δούκα @ 2001


Έντονα είναι πλέον τα αποτελέσματα της δημογραφικής εισβολής και του εντατικού εποικισμού που υφίσταται από τους Αλβανούς λαθρομετανάστες κατά την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα. Διαψεύδοντας τα αφελή επιχείρηματα περί "ειρηνικής σταδιακής αφομοίωσης των μεταναστών" στην ελληνική κοινωνία, οι Αλβανοί έχουν ριζώσει για τα καλά στην πατρίδα μας, λειτουργούν σχολεία και ζητούν, μέσω του προέδρου τους, μειονοτικά δικαιώματα. Την κατάσταση παρακολουθούν με φανερή πλέον ικανοποίηση οι σοσιαλιστές και τα υπόλοιπα διεθνιστικά κόμματα, οι προθέσεις των οποίων φάνηκαν ξεκάθαρα με την αποδοχή άνευ ουσιαστικής αντιδράσεως του πρόσφατου νόμου, ο οποίος κατά θλιβερή παγκόσμια πρωτιά νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση.


Η επιβεβαίωση για την λειτουργία αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα ήρθε στις 19 Απριλίου από την αλβανική εφημερίδα "Republika". Σύμφωνα με την εφημερίδα ο σύλλογος "Οι Αλβανοί της Θεσσαλονίκης" (υπάρχει και τέτοιος) καταβάλει προσπάθειες για το άνοιγμα και την συνέχιση της λειτουργίας φροντιστηρίων της αλβανικής γλώσσας. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις, όπου αλβανικά σχολεία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, χωρίς καμία άδεια από το επίσημο κράτος. Όμως αυτό δεν αρκεί στους Αλβανούς, οι οποίοι επιδιώκουν να λάβει χαρακτήρα επίσημης αναγνώρισης από την Ελλάδα η λειτουργία των αλβανικών σχολείων ή των ξεχωριστών τάξεων για Αλβανούς μαθητές σε ελληνικά σχολεία.


Ο Αλβανός πρόεδρος Ρετζέπ Μεϊντάνι δήλωσε στις 4 Μαΐου στην αλβανική εφημερίδα "Koha Jone" πως "το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την εκπαίδευση των παιδιών των Αλβανών μεταναστών στη μητρική τους γλώσσα, την κουλτούρα και την ιστορία της χώρας προέλευσής τους". Με άλλα λόγια ο κ. Μεϊντάνι ζητάει μειονοτικά εκπαιδευτικά δικαιώματα για τους Αλβανούς μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων εισήλθαν και εισέρχονται ως γνωστόν παράνομα στην Ελλάδα.


Την κατάσταση συγκυβέρνησης με τους Αλβανούς λαθρομετανάστες στην οποία έχει αρχίσει να εισέρχεται η Ελλάδα, επιβεβαίωσε και η ψήφιση από την Βουλή του τελευταίου νόμου περί λαθρομεταναστών. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα χορήγησης πράσινης κάρτας μονίμου διαμονής στην Ελλάδα σε όσους λαθρομετανάστες έχουν συμπληρώσει ή θα συμπληρώσουν ένα χρόνο παραμονής, ανεξαρτήτως από το αν εισήλθαν παρανόμως, αν έχουν εργασία ή αν έστω γνωρίζουν ελληνικά. Επιπλέον δίνει το δικαίωμα σε όσους νομιμοποιηθούν να φέρουν τις οικογένειες τους στην Ελλάδα. Η άγνοια από τους αρμόδιους έστω του αριθμού των προς νομιμοποίηση λαθρομεταναστών ολοκληρώνει την εικόνα εξευτελισμού. Είναι προφανές πως οι διατάξεις του νόμου, πέρα από το ότι νομιμοποιούν όλους τους σημερινούς λαθρομετανάστες, δημιουργούν τις νομικές προϋποθέσεις για την μόνιμη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα προορισμού λαθρομεταναστών. Και φυσικά η νομιμοποίηση ενός τόσο σοβαρού αδικήματος, όπως η λαθρομετανάστευση, δεν έχει καμία συνταγματική ή ηθική βάση και αποτελεί θλιβερή παγκόσμια πρωτιά.


Τις προθέσεις της κυβέρνησης για νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών δείχνουν και τα ακόλουθα περιστατικά. Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε συμπληρωματική εγκύκλιο προς τα ασφαλιστικά ταμεία με την οποία δίνει την δυνατότητα αγοράς ενός χρόνου παρουσίας στην Ελλάδα, μέσω της αγοράς 250 τουλάχιστον ενσήμων! Εισέρχεσαι δηλαδή παρανόμως στην Ελλάδα, αγοράζεις ένα χρόνο παρουσίας και είσαι μόνιμος κάτοικος. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην τελευταία χώρα του Τρίτου Κόσμου. Επίσης σε περίπτωση που ο λαθρομετανάστης διαμένει σε μικρό δήμο ή κοινότητα (κάτω των 20.000 κατοίκων) το Δημοτικό ή Κοινοτικό Συμβούλιο, δηλαδή οι τοπικοί ψηφοθήρες, μπορεί να εκδόσει απόφαση που θα αποδεικνύει την παραμονή!


Η ψήφιση του νόμου, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από την αντιπολίτευση, προκάλεσε ενθουσιασμό και ικανοποίηση στους Αλβανούς και τους φίλους τους. Ο 'Αρντι Στέφα, εκδότης της αλβανικής αθηναϊκής εφημερίδας "Γκαζέτα ε Αθήνε", δήλωσε στις 10 Μαΐου πως "οι διατάξεις του νόμου είναι θετικές". Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ 'Αννα Καραμάνου, "ειδικευμένη" σε θέματα μειονοτήτων και βραβευμένη με το διαβόητο βραβείο "Ιπεκτσί", δήλωσε στις 17 Μαΐου πως "ο νόμος που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την είσοδο και την παραμονή των μεταναστών θέτει την Ελλάδα στην πρωτοπορία για τη διαμόρφωση μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής στο μεταναστευτικό ζήτημα". Βέβαια η πικρή αλήθεια είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται ουραγός στο ζήτημα και εξευτελισμένη από τους λαθρομετανάστες.


Την δημογραφική εικόνα της σημερινής Ελλάδας περιέγραψε, με ειλικρίνεια είναι η αλήθεια, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γ.Πασχαλίδης. Όπως δήλωσε στις 5 Μαΐου: "το 12% του πληθυσμού είναι πλέον παιδιά που έχουν μία άλλη μητρική γλώσσα". Στόχος της δήλωσης - σοκ του κ. Πασχαλίδη δεν ήταν βέβαια η ευαισθητοποίηση των Ελλήνων, αλλά η "προσαρμογή" τους στην νέα πραγματικότητα που δημιούργησε το κόμμα του. Μία πραγματικότητα που προφανώς περιλαμβάνει και την ατιμωρητί εξύβριση όσων αντιδρούν, όπως οι κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας. Ο Θ.Πάγκαλος τους είχε αποκαλέσει "ηλίθιες και εξαγριωμένες φάτσες" και στις 20 Μαΐου απορρίφθηκε η αίτηση άρσης της ασυλίας του με ψήφους 5 έναντι 32, με την βοήθεια δηλαδή και των "αντιπολιτευόμενων" βουλευτών της "Νέας Δημοκρατίας". Τελικά, για να θυμηθούμε και ένα παλιό σύνθημα του κόμματος των κ. Πασχαλίδη και κ. Πάγκαλου, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες;


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου