Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΜΑΙΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΥΣ..


Μα τι πλάκα έχει αυτός ο Τριανταφυλλόπουλος και οι διάφοροι άλλοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι να βγαίνουν στην tv και να μιλάνε για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που τάχα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στην κλούβα των ΜΑΤ με το όνομα «Λαϊκή Δράση» χαχαχαχα. Και πόσο πολύ όλοι τους “ανησύχησαν” που το “φαινόμενο τρομοκρατία” επανέρχεται στο προσκήνιο και πόσο σοβαρό κατά τον Μάκη ήταν η ανάληψη της ευθύνης με τηλεφώνημα κάτι μπαγασάδων πλακατζήδων με ανώνυμο τηλεφώνημα στη Ζούγκλα του…….

Και ρε μάγκες τι γέλιο που έρριξα όταν άκουγα το Μάκη να λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να κυκλοφορεί κανείς σήμερα στην Ελλάδα με καλάσνικοφ γιατί δε θα ήξερε που να το κρύψει!!! Σε ποιο πλανήτη ζει ο κύριος Μάκης? Δεν έχει ακούσει ότι οι Αλβανοί παίρνουν παραμάσκαλα τα καλάσνικοφ και θερίζουν και ληστεύουν όπου όποτε και όταν θέλουν ανεμπόδιστα? Εκεί θα κολλούσανε, στο πως θα μεταφέρουν το καλάσνικοφ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί? Δεν ξέρει επίσης ότι οι πανεπιστημιακοί χώροι εδώ και χρόνια έχουν μετατραπεί σε οπλοστάσια παντός είδους όταν μάλιστα θεωρούνται και οι σιγουρότεροι χώροι επειδή το άβατο του ασύλου σπάει κόκαλα και υποθάλπει κοινούς εγκληματίες και όχι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν?
Αφού οι Μάκηδες και το γελοίο κράτος μας και οι ποινικοί νόμοι μας που τους χαϊδεύουν όλους αυτούς τους εγκληματίες οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί σε έσχατο βαθμό πλέον, που θέλει ο κύριος Μάκης να κωλώσουν? Υπάρχει περίπτωση να κωλώσουν να βγουν με τα καλάσνικοφ στο δρόμο? Σε λίγο και τάνκς θα βγάλουν ρε συ Μάκη… Που νομίζεις ότι κρύβονται και τα μπαζούκας που χτύπησαν πριν λίγα χρόνια την αμερικάνικη πρεσβεία? Σε κάποιο «πανεπιστημιακό άσυλο» κρύβονται και αυτά…

Μα είναι τόσο ηλίθιοι ή κάνουν τους ηλίθιους? Εγώ πιστεύω το δεύτερο. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά τα χτυπήματα και το χάος είναι οργανωμένο έργο ξένων μυστικών υπηρεσιών και πολύ καλά εκπαιδευμένων ξένων και εγχώριων κέντρων και ομάδων αποσταθεροποίησης της χώρας μας. Πρόκειται για αλβανούς, σκοπιανούς, τούρκους, εβραίους και αμερικανούς πράκτορες που σε συνεργασία με δικούς μας εφιάλτες προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν και να διαλύσουν σιγά σιγά την χώρα μας για να μπορέσουν αργότερα να την διαμελίσουν ευκολότερα και χωρίς αντίσταση και κυρίως να εκπληρωθεί με αίσιο τέλος γι αυτούς το προαιώνιο μίσος που τρέφουν κατά του Ελληνισμού. Την αρχή την έκαναν με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα πέρσι όσο και να χλεύαζαν πέρσι οι θολοπροοδευτικάντηδες τον Πολύδωρα που μιλούσε για ασύμμετρες απειλές. Ε τι τώρα να τα χαλάσουμε με τους αγαπητούς λαθρομετανάστες μας εξ Αλβανίας που αποτελούν κατά τα βρωμερά μυαλά τους και τον μελλοντικό κομματικό στρατό τους? Ετσι νομίζουν δηλαδή γιατί οι αλβανοί το κόμμα του Τσενάι θα ψηφίσουν όχι τον Αλαβάνο και το Γιωργάκη. Δεν είναι μαλάκες όσο τους περνάνε κάποιοι….

Οι γελοίοι κυβερνώντες μας από το 1991 και μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα έχουν εισαχθεί από την Αλβανία 2μισι εκατομμύρια καλάσνικοφ? Δεν γνωρίζουν ότι σε κάθε αλβανό “οικονομικό μετανάστη” στην Ελλάδα αντιστοιχεί και από ένα καλάσνικοφ? Τόσο καιρό το κράτος τι έκανε για να εντοπίσει όλο αυτό το τεράστιο οπλοστάσιο που κρύβουν οι Αλβανοί και άλλοι στην Ελλάδα οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί η Ελλάδα προ τετελεσμένων? Γιατί τόσα χρόνια το κράτος χαϊδεύει περιέργως και μοναδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο, τους Αλβανούς και γενικά τους λαθρομετανάστες και δεν προβαίνει σε εξονυχιστικούς ελέγχους στα σπίτια τους και αλλού για να βρεθεί αυτό το οπλοστάσιο? Γιατί το κράτος μας κατήργησε 600 στρατιωτικά φυλάκια σε Ήπειρο, Μακεδονία Θράκη και Αιγαίο από το 1998 μέχρι και πριν λίγα χρόνια? Για να έρχονται πιο εύκολα και ανεμπόδιστα στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι UCKάδες και οι μουτζαχεντίν και να κουβαλάνε ότι οπλοστάσιο επιθυμούν?

Τελικά αυτοί που μας κυβέρνησαν από το 1991 τι ρόλο έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν σε αυτή την προδοσία και πως είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός ακόμα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να μην αντιδρά αλλά αντίθετα στηρίζει κιόλας αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τη χώρα όπως η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ? Μα τόσο πολύ πια έχετε αποβλακωθεί ρε μάγκες ή η Ελλάδα έχει γεμίσει προδότες και εφιάλτες?

πηγη : ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου