Χρήστες OnLine

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Τα παραμυθακια της Θειας «Λενας» κομμουνιστες και χρηματοδοτησεις



Σε μικρα παιδακια καλοχορτασμενα μεσα στην την πεινα του καπιταλισμου και ταλαιπωρημενα στα ταχυφαγεια ( φασφουνταδικα ) της δημοκρατιας η θεια «Λενα» η «Μαμα της «κοκκινοσκουφιτσας» τα μαξωξε και τους ειπε ένα παραμυθακι για να φανε το πρωινο τους…..

Τοπος Καπου στο στο Αχλαδι της Ευβοιας..

Το παραμυθακι .. «Ο αντικομμουνισμος»

Αφηγειτα η Θεια Λενα..Με φωνη συγκινημενη και διακυμανσεις αναλογα με την περιστασι και τα παθηματα των «ηρωων «του παραμυθιου...

«..Μια φορα κι ένα καιρο καλα μου παιδακια ηταν κατι πολύ καλοι ανθρωποι που ησαν οι κομμουνιστες..Αυτοι οι αγιοι ανθρωποι, οι πανακαλοι χωρις ιχνος κακιας διαστροφης και εγκληματικοτητος και με μια τρομερη λατρεια για την πατριδα τους την μεγαλη τοτε Πατρδα των εργατων την Σοβιετικη ενωσι, αγωνισθησαν να «μορφωσουν»τους απλους ανθρωπους.Οι απλοι όμως ανθρωποι επειδη οι περισσοτεροι δεν ησαν τοσο εξυπνοι οσο οι καλοι κομμουνιστες δεν καταλαβαιναν τι σημαινει κομουνισμος

Ευτυχως όμως οι καλοι κουμουνιστες, με τα γνωστα τους οπλα, επεισαν οσους μπορεσαν ενώ τους υπολοιπους τους εξοριζαν ή τους εβαζαν σε σωφρονιστηρια και σε ψυχιατρεια ενδιαφερομενοι για την υγεια τους όπως κανεις άλλος..

Εδώ παιδακια μου στην Ελλαδα, οι καλοι αυτοι ανθρωοι. οι κομμουνιστες με την σκληρη εργασια και τις συνδρομες των οικοδομων και των σιδηροδρομικων, απεκτησαν αμυθητη περουσια που οι κακοι ανθρωποι οι καπιταλιστες, επωφθαλμιουν.

Ετσι καλα μου παιδακια με οπλο τον αντικομμουνισμο οι κακοι ανθρωποι ζητουν να ελεγξουν τα οικονομικα των καλων κομμουνιστων..Της εκκλησιας μας, του Περισου που είναι το βατικανο μας. Του ιδρωτα μας..

Σας ερωτω παιδακια θα το επιτρεψουμε ποτε αυτό?»

Σ αυτό ο σημειο η αφηγηση σταματησε.Ολα τα παιδακια με τους παππουδες και τις γιαγιαδες τους σηκωθηκαν όπως στην τανια μεγαλος αδελφος και ενώ μια μουσικη αρχισε να παιζει, σηκωσαν όλα τα καλα παιδακια τα καλα τους χερακια τους σε σχημα καλης γροθιας με πολλες καλες κοκκινες σημαιες φωναζοντας αυθορμητα ..
«ΟΧΙ ,ΟΧΙ, ΟΧΙ. Θεια Πες κι αλλα Θεια.. »

Δεν ακουσαμε περισσοτερο..

Να όμως τι διαβασαμε από τους κακους τους χυδαιους τους αντικομμουνιστες. Σας τους παραδιδουμε για να βγαλετε τα συμπερασματα σας..



Εφημερις Εστια 22.11.1991

"...Η τελευταια αποκαλυψις ομιλει δι εισπραξιν πεντε δισεκατομμυριων δραχμων κατά τα τελευταια 15 ετη. Η Μοσχα απεστελλε δια του διπλωματικου σακκου της εδώ πρεσβειας της Σοβιετικης Ενωσεως τα κοκκινα δολλαρια, τα οποια παρελαμβανον, υπογραφοντες τας ηδη ευρεθεισας αποδειξεις επωνυμα ηγετικα στελεχη του κομματος. Εν τουτοις τοσον το ΚΚΕ οσον και οι κατονομαζομενοι αποδεκται των δισεκατομμυριων ετηρησαν ευγγλωττον σιωπην... Δεον να σημειωθη ότι το παρ ημιν Κομμουνιστικο κομμα δεν επαχυνετο (η αληθεια είναι ότι τα εχει τα παχακια της η Θεα του Περισσου) μονο δια των δολλαριων αλλα και μεσω αλλων εμπορικων διαυλων και υποπτων τραπεζικων δοσοληψιων. Ο,τι και να ισχυρισθουν τωρα οι πρακτορες και εισπρακτορες του Κρεμλινου δεν θα δυνηθουν να αποσεισουν την σοβαροτεραν κατηγοριαν ότι υπηρξαν πληρωμενοι και ετεροκινητοι

2 Ο Λεωνίδας Κύρκος στις 3/12/2006 ( συνεντευξις στην καθημερινη) διευκρινίζει για το ΚΚΕ και τον ΔΣΕ

«...Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ. Άνθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.»

3. Ο Λεωνίδας Τζεφρώνης - γραμματεύς της ΕΠΟΝ Σπουδάζουσας του ΚΚΕ , μέλος του ΔΣΕ, γνωστός και από την μυθιστορηματική του απόδρασι από τις φυλακές των Βούρλων την 17η Ιουλίου 1955 - αφηγείται στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, ‘’Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά’.

«...Έγραψα κάποτε σ’ ένα άρθρο μου στην Αυγή ότι ευτυχώς που δεν νικήσαμε τον Δεκέμβριο και ευτυχώς που ηττηθήκαμε και στον Εμφύλιο. Γιατί αν νικούσαμε και δημιουργούσαμε εδώ στην Ελλάδα τη λεγόμενη λαϊκή δημοκρατία σήμερα θα είμαστε χειρότερα απ’ ότι είναι οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι, και οι Αλβανοί..»

4. Ο Στέλιος Γιατρουδάκης στο ίδιο βιβλίο (σελίς 540), έτερος ομοϊδεάτης αντάρτης του ΔΣΕ στη «διμοιρία καταστροφών» εν συνεχεία , «πολιτικός επίτροπος Αθήνας», εκπαιδευθείς στη «Σχολή Πολιτικών Επιτρόπων» του ΚΚΕ στο Βίτσι, απαντά ως εξής.

«..Τι θα κάναμε αν κερδίζαμε? …δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαντηθεί. Μπορούμε να πούμε , χωρίς ενδοιασμούς , ότι θα φτιάχναμε ένα καθεστώς παρόμοιο μ’ εκείνα που δημιουργήθησαν σε όλες τις νεοσύστατες λαϊκές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης μετά τον τερματισμό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν μάλιστα οι ηγεσίες του ΚΚΕ ήταν πάντοτε εξαρτημένες από το κράτος και το κόμμα ‘’οδηγό’’ ». Ενώ εξ’ισου ειλικρινής και αποκαλυπτικός,

5.Ο Πάνος Δημητρίου, πρόσφυγας στη Τασκένδη, υπεύθυνος του ιδεολογικού τομέως του ΚΚΕ, καταμαρτυρεί (σελίς 473,474)

«..Το ΚΚΕ είχε περιέλθει σε μια κατάστασι πλήρους εξάρτησης. Τίποτα δεν γινόταν εάν δεν υπήρχε η έγκριση των Σοβιετικών....Από τότε χάθηκε κάθε αυτοτέλεια. Κι αυτό φάνηκε πολύ καθαρότερα με την ολομέλεια που αποφάσισε για το Μακεδονικό πρόβλημα, με την απόφαση για πλήρη αυτοδιάθεση μέχρι αποχώρησης της Μακεδονίας.»

6. Άφησα για το τέλος τον υιό Ν.Μπελογιάννη.

"..H θυσία τους, όταν την βλέπεις εκ των υστέρων, ήταν τόσο μή δικαιολογημένη... Δεν θέλανε ποτέ να φανταστούνε ότι είχε επικρατήσει του Xίτλερ ένα τέρας"( ο Σταλιν) ίδιο με αυτόν…
Γι' αυτό το τερατούργημα θυσιάστηκαν; Για ένα πράγμα που αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απάτη του 20 ου αιώνα; Αυτό ήτανε. Ο υπαρκτός ( Σοσιαλισμός) ήταν η μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα
( Συνέντευξις στην Athens' Voice της 13/9/2007)

Διερωτωμαι..

Γιατι αυτοι οι αντικομμουνιστες να είναι τοσο ψευτες..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου