Χρήστες OnLine

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΘΡΑΣΟΣ-ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ: Για τις λαϊκές κινητοποιήσεις κατά λαθρομετανάστευσης

Η κορύφωση της θερινής ραστώνης φαίνεται να αποπολιτικοποιεί για μια ακόμη φορά και τον εφετινό Αύγουστο. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να γυρίσω λίγες εβδομάδες πίσω και συγκεκριμένα στις λαϊκές κινητοποιήσεις μέσα στον Ιούλιο των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής, τόσο εναντίον της λαθρομετανάστευσης και της υποβάθμισης των περιοχών τους, όσο και εναντίον της αδιαφορίας του ανθελληνικού κράτους καθώς και των παρακρατικών «αναρχικών», που επιχειρούν με βρώμικες μεθόδους να κάμψουν το ηθικό των αγωνιζομένων κατοίκων. Καταρχάς, πρέπει να συγχαρούμε τους δοκιμαζόμενους Έλληνες των συνοικιών αυτών, που αυτοοργανώθηκαν ζητώντας πίσω την ελληνικότητα στις γειτονιές τους. Χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, χωρίς προσβάσεις στους κρατικούς μηχανισμούς, κατάφεραν να κάνουν τον Άγιο Παντελεήμονα ξανά Ελληνικό.


Οι λαϊκές περιπολίες των κατοίκων γίνονται σε καθημερινή βάση και κατορθώνουν να κρατούν την πλατεία τους καθαρή απ’ όλες τις απόψεις. Και μέσα σ’ όλα αυτά έρχεται η στάση κάποιων δήθεν αντιεξουσιαστών, δήθεν επαναστατών, οι οποίοι χάρις σε κάποια πρόσφατα γεγονότα φανερώθηκαν πόσο απατεώνες και εξαρτώμενοι από σκοτεινές διασυνδέσεις είναι.


Η αρχή έγινε με την περιβόητη Κούρτοβικ, μια φανατισμένη αντιρατσίστρια δικηγόρο, η οποία έγινε γνωστή από την υπεράσπιση των μελών της 17Ν. Μια δυστυχισμένη γυναίκα, χωρίς συγκεκριμένο ιδεολογικό πλαίσιο αναφοράς, αλλά μόνο άρνηση σε κάθε δείγμα Ελληνικότητας, μια γυναίκα πρόθυμη να υπερασπίσει κάθε αντεθνικό σκουπίδι και με συσσωρευμένη οργή εναντίον των αστυνομικών. Αυτό το πλάσμα λοιπόν έφτασε στο σημείο να κάνει ολοκληρωτική τούμπα στις αντικατασταλτικές υποτίθεται θέσεις της, όταν δεκάδες οργισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την πολιόρκησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου εμφανίστηκε να υπερασπίσει έναν από τους πρωτοστάτες μιας «επιχείρησης ανακατατάληψης» της πλατείας από αριστερούς και αναρχικούς για λογαριασμό των λαθρομεταναστών. Με απίστευτο θράσος, η εν λόγω τύπισσα δήλωσε στην εκπομπή της Κανέλλη (άλλο «μπουμπούκι» κι αυτή) στον CITY FΜ: «Δεν είναι δυνατόν να απειλείται αστυνομικό τμήμα! Δεν είναι δυνατόν να μην κάνει συλλήψεις η αστυνομία!». Ο ορισμός της ξεφτίλας, της θρασυδειλίας και της ιδεολογικής ανηθικότητας είναι η επαίσχυντη αυτή δήλωση της Κούρτοβικ. Όταν οι προστατευόμενοι παρακρατικοί καίνε τα αστυνομικά τμήματα, δεν τρέχει κάστανο και όσοι κατά λάθος συλλαμβάνονται αφήνονται αμέσως ελεύθεροι ακόμη κι αν είχαν στην κατοχή τους σκεπάρνια, με τα οποία έσπαζαν περιπολικά (αφού δικαιολογούνται ότι τα βρήκαν στον δρόμο τυχαία και τα μάζεψαν επειδή είναι …ερασιτέχνες οικοδόμοι!). Όταν όμως η λαϊκή βία απαντά δυναμικά στη βία των θρασύδειλων, τότε η εξουσία πρέπει να δείξει το σκληρό της πρόσωπο.


Ο Ελληνικός Λαός, ανεξαρτήτων πολιτικής τοποθέτησης, ανέκαθεν περιφρονούσε τους ρουφιάνους, τους καταδότες και τους γλοιώδεις ψεύτες. Η Κούρτοβικ έκανε την επιλογή της και γι’ αυτό είναι καταδικασμένη στην λαϊκή συνείδηση.


Ένα ακόμη περιστατικό παραχάραξης της αλήθειας είναι γύρω από τα επεισόδια κοντά στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και τις παρακρατικές ορδές, οι οποίες, υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων του ανεκδιήγητου Παυλόπουλου, έφτασαν ανενόχλητοι κοντά στην πλατεία με σκοπό να κάνουν «επίδειξη δύναμης» (και βανδαλισμών συνήθως), όμως όταν, μετά την ρίψη πετρών, μολότωφ και φωτοβολίδων, από τους θρασύδειλους, καμιά τριανταριά κάτοικοι (κυρίως πιτσιρικάδες) έκαναν ένα βήμα εναντίον τους, οι εκατοντάδες αντιρατσιστές «αντιεξουσιαστές» έχασαν την συνοχή τους.


Με τις γνωστές ρουφιάνικες ασφαλίτικες μεθόδους που χρησιμοποιούν, προσπαθούσαν να φωτογραφίσουν κατοίκους της περιοχής για να τους στοχοποιήσουν με τις φωτογραφίες αυτές στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα. Όπως καταγγέλθηκε μάλιστα, όταν ένας απ’ αυτούς έγινε αντιληπτός από μερίδα των κατοίκων, οι αστυνομικοί τον προστάτεψαν πριν κοκκινήσει ο σβέρκος του απ’ τις σφαλιάρες και μάλιστα τον προέτρεψαν να κάνει μήνυση, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι από τους «αντιεξουσιαστές» διαμαρτυρόταν στους αστυνομικούς γιατί δεν συλλαμβάνουν αυτούς που κυνηγούσαν τον ρουφιάνο!


Μετά απ’ όλα αυτά, είναι φανερό ποιοι είναι οι παρακρατικοί, ποιοι καταδίδουν κόσμο, ποιοι συνεργάζονται και ποιοι προστατεύονται από τα ένστολα όργανα του συστήματος, ποιοι αποτελούν όργανα αντιλαϊκών δυνάμεων που δρουν σε βάρος των εργαζομένων. Η θερινή ραστώνη κάποια στιγμή θα τελειώσει και τότε τα προβλήματα των απλών ανθρώπων θα συνεχίσουν να υπάρχουν, καθώς θα συνεχίζουν να υπερασπίζονται την Ελληνικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής τους.


Την ίδια στιγμή οι παρακρατικοί κύκλοι «ενδυναμωμένοι» από τις πολυτελείς διακοπές θα συνεχίζουν να είναι θλιβεροί φορείς του ανθελληνισμού, της παγκοσμιοποίησης, της υποβάθμισης των λαϊκών συνοικιών, της ισοπέδωσης των δικαιωμάτων του Έλληνα εργαζομένου. Μια ζωή αξιολύπητοι, μια ζωή εναντίον της Πατρίδος και του Λαού, εναντίον της φυσικής ροής της Ζωής, της Ελευθερίας και της Δημιουργίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου