Χρήστες OnLine

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΑΛΒΑΝΗ Η ΜΗΔΕΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ;


ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ (που παρεπιπτόντως αφέθηκε ελεύθερος...)

Οικογενειακή τραγωδία με δύο δολοφονημένα παιδιά στην Ελευσίνα

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελευσίνα, όπου δύο αδελφάκια βρέθηκαν από τον πατέρα τους στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα δολοφόνησε τα παιδιά της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου. Συντετριμμένοι οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από την Αλβανία, πληροφορήθηκαν για τον θάνατο του 10χρονου κοριτσιού και του μικρότερου αδελφού της 8 ετών.

Ο πατέρας των δύο παιδιών είχε φύγει από το σπίτι το πρωί για δουλειές, ενώ η 35χρονη σύζυγός του έμεινε στο σπίτι. Ο άνδρας ειδοποιήθηκε το μεσημέρι από την Αστυνομία, ότι η γυναίκα του έπεσε στις ρόδες ενός αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά. Αρχικά έσπευσε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα και στη συνέχεια στο σπίτι αναζητώντας τα παιδιά, τα οποία βρήκε αναίσθητα στα κρεβάτια τους. Ο πατέρας προσπάθησε μάταια να επαναφέρει τα παιδιά στη ζωή και όταν κατάλαβε, ότι ήταν πλέον αργά, οι κραυγές του ακούστηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από την Ελασσόνα στην Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον 37χρονο άνδρα, η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα πάντως ουδέποτε είχε νοσηλευτεί και οι γείτονες κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια. Τα ακριβή αίτια θανάτου των παιδιών θα διευκρινιστούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου