Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Tι έγινε χθες στη Πλατεία του Αγ. ΠαντελεήμοναΟ άνδρας που μπήκε στη παιδική χαρά, ήταν στέλεχος και βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπερασπίστηκε ονοματίζοντάς τον γυναίκα συνάδελφός του (η κα Βήχου) σήμερα στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, με σκοπό τη πρόκληση του αισθήματος των φιλήσυχων κατοίκων και φορολογούμενων πολιτών 3ης κατηγορίας.

Όλοι οι αγνοί έλληνες κάτοικοι της περιοχής δεν αφήνουν ούτε τα δικά τους παιδιά, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας να χρησιμοποιήσουν τον "οίκο ανοχής-χαμετυπείο-μπορντέλο,ναρκότοπο" όπως τον κατάντησαν οι λαθρομετανάστες με την ανοχή κράτους και αστυνομίας, αυτό που κάποιοι αποκαλούν "παιδική χαρά".

Ας φέρουν το παιδί τους αυτοί για μια εβδομάδα στη Πλατεία και να ψάξουν να βρούν το "χαρά" στο πρόσωπό τους ή στα λόγια τους.

Εχουμε ζητήσει επανειλημμένως τη βοήθεια του κ. Μαρκογιαννάκη, του κ. Παυλόπουλου, της Πολεοδομίας και του Υγειονομικού με καταγγελίες και μας αγνοούν. Τους είχαμε πει ότι αυτά που θα δείτε να συμβαίνουν εκεί μέρα με τη μέρα δεν θα τα πιστεύετε.

Η κα 17Ν-Κούρτοβικ που κλήθηκε από τον ομοιδεάτη της βαλτό να τον σώσει, για να ολοκληρωθεί έτσι το σχέδιο, έτυχε πλήρους καλύψεως της Αστυνομίας με 3 διμοιρίες των ΥΜΕΤ και μάλιστα κατ' απαίτησή της προπηλακίστηκαν γριούλες, ΑΜΕΑ και παιδιά ώστε να απομακρυνθούν σε απόσταση 2 τετραγώνων ώστε να εξέλθει η κυρία και να μη πει ότι φυγαδεύθηκε. Επίσης με την ανοχή του αξιωματικού της επετράπη, ως άλλη δοσύλογη, να βρίζει και να δείχνει με το δάχτυλο πολίτες προς σύλληψη, εξαγριώνοντάς τους. Ποιά αριστερά, ποια φιλοσοφία και ποιά κοινωνία ? Αυτή που ζητάει κατ' απαίτηση των πλουσίων πελατών της, την απελευθέρωση των αναρχο-πλουσιόπαιδων, άεργων παιδιών τους, που ρημάζουν ατιμωρητί τη πόλη μας.


ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ & ΠΟΛΕΔΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΩΣ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ.


Εστάλη από Επιτροπη κατοίκων
Πλ. Αγίου Παντελεήμονα


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ - ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΜΗΝ ΞΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ

ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ!

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/06/t_10.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου