Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Η ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΧΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Βγήκε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη η γνωστή πανταχού παρούσα Μαρίνα Βήχου - που δηλώνει κάτοικος σε περισσότερες από τις μισές περιοχές της Αθήνας- και αφού στόλισε τον Παπαδάκη με τα γνωστά κοσμητικά " φασίστα, γκεμπελίσκο, ρατσιστή" στο τέλος μπέρδεψε τη γλώσσα της και δεν ήξερε τι έλεγε.

(Το "καλύτερο" είναι ότι αρχικά βγήκε σαν "κυρία Μαρίνα" σκέτο αλλά επειδή την έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι πέτρες ήταν αδύνατο να κρυφτεί.)

Διαμαρτυρόταν επειδή η εκπομπή φιλοξενούσε σε απευθείας σύνδεση κατοίκους του Άγιου Παντελεήμονα οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις οικτρές συνθήκες διαβίωσής τους καθώς επίσης και για τα επεισόδια που προκαλούν σε καθημερινή σχεδόν βάση οι αυτοαποκαλούμενοι "αντιρατσιστές" παρέα με τους λαθρομετανάστες. Δεν έπρεπε να τους φιλοξενεί είπε η Βήχου γιατί δεν ήταν αυτή... παρούσα. Ο παρουσιαστής φυσικά έγινε έξαλλος και της είπε ότι της δίνει βήμα να μιλήσει κι εκείνη το μόνο που κάνει είναι να εκτοξεύει ύβρεις, απειλές καθώς και να καταπατά τους δεοντολογικούς κανόνες του ΕΣΡ μιας και η Βήχου άρχισε κι έδινε ονόματα στον αέρα ατόμων που είχαν κάνει έκκληση στον Παπαδάκη να μην γίνει αναφορά. Και μιλάμε για ονόματα του δικού της σιναφιού στην προσπάθειά της να μας αποδείξει ότι ήταν...κάτοικοι.

Σε ένα παραλήρημα ασχετοσύνης και παράνοιας η Βήχου δήλωνε αυτή τη φορά και δημοσιογράφος και δεν εφάρμοζε καν τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. Επίσης ανέφερε ότι είχε στείλει e-mail στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για να παρευρεθεί στην εκπομπή. Ο κ. Παπαδάκης έξαλλος άρχισε να την ρωτά πότε και ποιος το έστειλε γιατί δεν έλαβε ποτέ κάτι τέτοιο και εκείνη άρχισε να τα μασάει λέγοντας δεν το έστειλα εγώ αλλά κάποιος άλλος -γενικώς και αορίστως- και η ρόμπα ήταν πλέον αναπόφευκτη.

Ο παρουσιαστής την προσκάλεσε από τον αέρα να είναι στην εκπομπή αύριο το πρωί και τότε έπεσε το χοντρύτερο μάσημα από την διακτινιζόμενη κάτοικο. "Ναι, θα είμαστε , θα έχουμε και ταυτότητες ότι είμαστε κάτοικοι" άρχισε να παραληρεί προφανώς γιατί η ίδια που δήλωνε κάτοικος δεν ήταν. Ο Παπαδάκης της είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο (να επιδείξει ταυτότητα ότι είναι κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα) εκείνη όμως επειδή κατάλαβε ότι μπορεί και να της την φέρουν και στο φινάλε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεύτερο ρεζιλίκι πώς θα το αντέξει, είπε ότι θα στείλει άλλους "κατοίκους" να μιλήσουν. Όλο το ΣΥΡΙΖΑ που ως εκπρόσωπος μιλούσε όλη εκείνη την ώρα φαίνεται να έχει μετακομίσει στον Άγιο Παντελεήμονα τελευταία προς "συμπαράσταση" των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την περιοχή. Έλα όμως που λίγο μετά τηλεφώνησε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η κυρία αυτή μιλά εξ ονόματός της και δεν έχουν καμία σχέση. Σφαλιάρα κι από τους δικούς της ανθρώπους δηλαδή έφαγε η Μαρίνα Βήχου. Βρείτε τα μεταξύ σας τι θα λέτε προτού βρείτε στον αέρα γιατί ο κόσμος γελάει με τα χάλια σας.

Το τραγελαφικότερο όλων είναι ότι η Βήχου υποστήριξε ότι οι κάτοικοι που φιλοξενούσε ο Παπαδάκης είναι της Χρυσής Αυγής και η κάμερα έδειξε νοικοκυρές άνω των 50 οι οποίες στην κυριολεξία ήταν έξαλλες.

Στο πρωινό Mega μάλιστα μία κυρία είπε ότι οι λαθρομετανάστες τους λένε "Να φύγετε από τα σπίτια σας να τα πάρουμε εμείς" κάθε φορά που τους παρακαλούν να μην πετούν τα σκουπίδια, να μην αφοδεύουν και να μην ουρούν έξω από τη πόρτα τους. Δήλωσε ότι έχει να ανοίξει τα παράθυρα του σπιτιού της πάνω από δύο χρόνια γιατί η μπόχα στην περιοχή είναι άνευ προηγουμένου.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι κάτοικοι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, εγκαταλελειμμένοι από την Πολιτεία και με τον συρφετό της νεοταξικής λαίλαπας της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των διακτινιζόμενων κατοίκων να αποτελούν τον χειρότερο εχθρό τους. Δηλώνουν όμως αποφασισμένοι ότι δεν θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και θα παλέψουν μέχρι να γίνει η περιοχή που ζουν και μεγάλωσαν όπως ήταν παλιά. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου