Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ..


ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.....

«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον η πατρίς εστί και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.» ΠΛΑΤΩΝ



Την Κυριακή 7 Ιουνίου του 2009 ανάμεσα στα ψηφοδέλτια, τα οποία θα υπάρχουν στους ξύλινους πάγκους των εκλογικών τμημάτων, θα υπάρχει και ένα ξεχωριστό, αυτό της Χρυσής Αυγής. Ένα αδιαπραγμάτευτα και ασυμβίβαστα Εθνικό ψηφοδέλτιο! Στο επάνω μέρος του υπάρχει ένα σύμβολο, ένας Αρχαίος Ελληνικός Μαίανδρος, που δείχνει την συνέχεια της Φυλής και γύρω από αυτόν ένα στεφάνι από φύλλα δάφνης, αφιερωμένο στους μεγάλους νεκρούς του Έθνους χιλιάδων χρόνων Ιστορίας!


ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ…



Ναι, η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις εκλογές, σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα της λάσπης τόσο από κανάλια και πληρωμένους κονδυλοφόρους, όσο και από «εθνικοπατριώτες» της πεντάρας, που απέναντί μας έχουν μια ξεχωριστή και χολερική εμπάθεια. Ίσως γιατί κάποιοι από αυτούς κάποτε υπήρξαν ιδεολόγοι και σήμερα, που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον διάολο μας φθονούν ξεχωριστά γιατί είχαμε την Δύναμη παραμείνουμε ακέραιοι.


Και μόνο που αντέξαμε τόσα χρόνια τόση λάσπη σημαίνει πολλά… Και μόνο το γεγονός ότι χιλιάδες νέοι βρίσκονται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής και αγωνίζονται με αυταπάρνηση για την Εθνική Ιδέα σημαίνει πολλά! Αυτό είναι ήδη μια κερδισμένη μάχη, είναι ήδη μία νίκη!


Οι αριστεροί θα σας πουν να μη ψηφίσετε τους «κακούς φασίστες και ρατσιστές»… Εάν τους πιστέψετε είστε άξιοι της μοίρας σας, αφού δεν βλέπετε που έχει καταντήσει η χώρα. Θα σας πουν επίσης οι κομματάρχες της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας(απασών των αποχρώσεων) ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια χαμένη υπόθεση. Απάντηση σε αυτό δίνει ένα από τα συνθήματα του προεκλογικού μας αγώνα: «Τόσα χρόνια που ψηφίζεις όλο τους ίδιους και τους ίδιους τι κέρδισες;»


Αλήθεια τι κέρδισαν κάποιοι αγνοί εθνικιστές και πατριώτες, που ψήφισαν τόσο το 2004 όσο και το 2007 το κόμμα του Καρατζαφέρη; Είδατε να αλλάζει τίποτε στα εθνικά θέματα; Είδατε να αλλάζει τίποτε με τους λαθρομετανάστες; Είδατε να αλλάζει τίποτε στην ζωή σας; Όχι!


Το μόνο που άλλαξε είναι οι καταθέσεις κάποιων κυρίων και τα αυτοκίνητά τους με έξοδα του Ελληνικού Λαού και τίποτε άλλο! Εάν τους το πείτε όμως αυτό, θα σας πουν ότι έκαναν «επερωτήσεις»… Να τις χαίρονται και να τις χαίρεστε!


Από την μια πλευρά, λοιπόν, η Μαριέττα Γιαννάκου θλιβερή πρωταγωνίστρια της ιστορίας με το βιβλίο της Ρεπούση και από την άλλη η Νίκη Τζαβέλλα, που είχε αποκαλέσει την Βόρειο Ήπειρο, Νότιο Αλβανία(!) και υπερηφανεύεται ότι γνωρίζεται με τον νεκροθάφτη των Ελλήνων της Κύπρου, Κίσσινγκερ και τον Τζωρτζ Σόρος!


ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ… ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ(!) ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

Σε όσους μας πούνε διασπαστές θα απαντήσουμε δηλώνοντας ότι: Δεν πρόκειται ποτέ να αρνηθούμε την Ιδέα του Εθνικισμού. Το κόμμα μας δεν διαθέτει ομοφυλόφιλους υποψηφίους, ούτε αντιρατσιστική επιτροπή. Δεν είχαμε ποτέ υποψήφιο που να δηλώνει Τούρκος και να υπερηφανεύεται ότι προσκύνησε τον προστάτη των γενιτσάρων και τον τάφο του Κεμάλ. Δεν συμμετείχαμε ποτέ και ούτε θα συμμετάσχουμε ποτέ σε σιωνιστικά πανηγυράκια και μέσα στις γραμμές μας δεν υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε στοές και υπόγειους διαδρόμους… Όλοι μας οι υποψήφιοι, άνδρες και γυναίκες, είναι Έλληνες και Ελληνίδες το Γένος και πιστεύουν στην Μεγάλη Ιδέα του Εθνικισμού!

Εάν μετά ταύτα πιστεύετε ότι είμαστε κάποιου άλλου πολιτικού σχήματος διασπαστές, τότε μάλλον δεν έχετε την οποιαδήποτε σχέση με την κοινή λογική.


ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Σας παραθέτω αυτούσιο ένα απόσπασμα από το προεκλογικό φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής, εις το οποίο ξεκάθαρα διατυπώνονται οι θέσεις του Κινήματός μας:

«-Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες! Αγωνιζόμαστε για να ξαναγίνουν οι Έλληνες νοικοκύρηδες στον τόπο τους, για να σταματήσουν οι λαθρομετανάστες να έρχονται κατά εκατομμύρια στην χώρα μας ενάντια στην θέληση του Λαού μας!

-Για να σταματήσουν οι γειτονιές μας και τα χωριά μας να είναι άντρα εγκληματιών χωρίς νόμο και τάξη. Για να σταματήσουν οι εγκληματίες ντόπιοι και ξένοι να γίνονται όλο και περισσότερο γίνονται απειλητικοί εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία του κράτους!

-Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η μαρξιστική χούντα στην Παιδεία και στην Πολιτική ζωή, για δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην καθημερινή τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών, που τους υποστηρίζουν τηλεοράσεις και «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι. Για να δοθεί ένα τέλος στη δημόσια διαφθορά και τα κουκουλώματα των σκανδάλων, που τελικά πληρώνει ο Λαός.

-Είναι όλοι τους εναντίον μας, μας πολεμούν και μας συκοφαντούν γιατί η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται και δίνει έναν ανυποχώρητο Εθνικό Αγώνα. Γιατί αγωνίζεται ενάντια στο κατεστημένο που είναι το ένοχο σύμπλεγμα εξουσίας μιας παρασιτικής κρατικοδίαιτης πλουτοκρατίας και των «επαγγελματιών» της πολιτικής.

-Αγωνιζόμαστε για τα Δίκαια της Ελληνικής Ιστορίας. Θέλουμε: Κύπρο ενιαία Ελληνική, 12 μίλια στο Αιγαίο, τέλος στην λεηλασία της Ιστορίας μας από τους Σκοπιανούς, να σταματήσει επιτέλους στην Θράκη η τουρκική προπαγάνδα και Εθνικά Δικαιώματα στην Βόρειο Ήπειρο.

Όλα αυτά που σήμερα σου φαίνονται δύσκολα εάν μας δώσεις την δύναμη θα τα κάνουμε ΠΡΑΞΗ. Αγωνίσου μαζί μας για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των Ονείρων μας!»

«Πιστεύεις ότι δεν πάει άλλο; Θέλεις να τιμωρήσεις τους υπευθύνους γι’ αυτό το χάλι; Τώρα έχεις επιλογή: Μούντζωσέ τους όλους και ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!»


ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Ένα από τα συνθήματα επίσης του προεκλογικού μας αγώνα είναι και αυτό που λέει «Δώσε μας την δύναμη να τους σταματήσουμε». Ναι, να σταματήσουμε τον κατήφορο του Έθνους. Να σταματήσουμε την τραγική κατάσταση, στην οποία ευρίσκεται η κοινωνία μας και σε όσους δηλητηριάζουν την ψυχή σας με χολερικά μηνύματα ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας απαντούμε:

«Μην πιστέψεις ΠΟΤΕ πως όλα είναι χαμένα. Αυτό θέλουν! Να παραδοθείς και να απελπιστείς. Μη τους αφήσεις να σε λυγίσουν! Μπορούμε να τους πολεμήσουμε και στον Αγώνα αυτό Σε καλούμε να σταθείς στο πλευρό μας. Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που μπορούν να γκρεμίσουν την Δικτατορία των Διεφθαρμένων.»

Στις 7 Ιουνίου 2009 θα υπάρχει ένα ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε Έλληνα Πατριώτη, για κάθε Ελληνίδα, που θέλει να δηλώσει με τον πιο αποφασιστικό και κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει ακόμα Εθνικισμός και Πίστη στην Ελλάδα! Θα υπάρχει το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που είναι βέβαιο και σίγουρο και το οποίο δημόσια σας υποσχόμαστε είναι ότι ΠΟΤΕ δεν θα σας προδώσουμε, ΠΟΤΕ δεν θα αλλάξουμε Ιδέες για χάρη της οποιασδήποτε σκοπιμότητας. Θα παραμείνουμε πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα μας ό,τι κι αν γίνει, μέχρι το τέλος του κόσμου.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου