Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ.... μερος 2

Ιδού και η υπογραφή του Τρεμόπουλου υπέρ του σχεδίου Ανάν











Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω είναι τελικά ο Μέγας Ανθέλληνας-πράκτορας Μιχάλης Τρεμόπουλος; Για τα εθνικά μας θέματα λέμε. Και πάντα αντίθετο με αυτό που ήθελε ο λαός.

Είναι το υποστηρικτικό κείμενο του κατάπτυστου σχεδίου Ανάν, που οι Κύπριοι καταψήφισαν με συντριπτικό ποσοστό.

Ένα κείμενο που άφησε έκθετους όσους το προπαγάνδιζαν και ... μεθόδευαν λύσεις ερήμην του πολύπαθου κυπριακού λαού. Δεν βάλαμε όλη την λίστα γιατί δεν θα την καταλάβετε. Είναι τα μισά Τουρκικά ονόματα.

Σε ό,τι δε αφορά στους λεγόμενους Οικολόγους-Πράσινους, δεν έχουμε παρά να αποκωδικοποιήσουμε τις εκφρασμένες θέσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου για να αντιληφθούμε ποιους και τι θα στηρίζει αν τύχει να "γοητευθούν" κάποιοι αφελείς ψηφοφόροι από την πιασάρικη τρέντυ ονομασία του κόμματος που επελέγη για να καλύψει τις, κατά το πρόσφατο παρελθόν, ομολογημένες θέσεις και προθέσεις του επικεφαλής του.


Ακόμα και τώρα ο Μ.Τρεμόπουλος στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν δίνει απαντήσεις για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς οι Οικολόγοι-Πράσινοι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την εξωτερική πολιτική αφού ακούσαμε τον γνωστό οικολόγο να λέει:

"Δεν θα γίνουμε εμείς νονοί χωρών όπως στην περίπτωση της ΦΥΡΟΜ"!!


Μετά από αυτά ο καθένας μπορεί να κρίνει τι εκπροσωπούν όλα τα κόμματα.
Όσο για την Θράκη ο άνθρωπος είπε για Τουρκική μειονότητα!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου