Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ..

Το Ισλάμ δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως πολλοί υποστηρίζουν. Οι μουσουλμάνοι είναι...από τους πιο φανατισμένους ανθρώπους παγκοσμίως, πράγμα που έχει αποδειχτεί και συνεχίζει να αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία.

Οι μουσουλμάνοι λοιπόν ξεσηκώθηκαν και γρήγορα βγήκαν να τους υποστηρίξουν όλοι οι προδότες του Έθνους μας, τα λαμόγια και οι ψευτοιδεαλιστές αριστεροί της Χώρας μας. Όμως οι μουσουλμάνοι είναι μουσουλμάνοι. Σε εμάς δηλαδη όταν μας βρίσουν τον Χριστό ή την Παναγία τα διάφορα "καλόπαιδα" που κυκλοφορούν έξω, και είναι και Έλληνες εκτός από μετανάστες γιατί να μην έχουμε και εμείς το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση?





Οι τύποι ήλθαν στην Ελλάδα για να διαδηλώνουν και να κάνουν πλιάτσικα και ληστείες, πάντως όχι για να δουλέψουν όπως φαίνεται... Και όλα αυτά γιατί στο Ισλαμαμπάντ ο Μουσάραφ τους έκοβε τον κώλο όχι απλά να διαδηλώνουν κιόλας... Βρήκαν και τα κάνουν όμως, εμείς τους δώσαμε τον αέρα, μας κατάλαβαν τι μαλάκες είμαστε και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε από τους μελαχρινούληδες ταλιμπάνους....

Άντε στο διάλο και ξεκουμπίδια ρε μελαχρινούληδες ταλιμπάνοι....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου