Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

330 ΕΥΡΩ ΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΑΙΣΧΟΣ!

Όσο υπάρχουν γραικύλοι... Όλοι αυτοί θέλουν ανεξέλεγκτο αριθμό λαθραίων και χωρίς τέλος.... Μας βρήκαν μαλάκες βλέπετε και αυτοί οι γραικύλοι και οι λαθραίοι...


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ το προηγούμενο "ρεπορτάζ" για τις συντάξεις των αλλοδαπών λαθραίων στη χώρα μας οι οποίοι λαμβάνουν σύνταξη 486 ευρώ το μήνα με ένα χρόνο εργασίας στην Ελλάδα ΜΟΝΟ.

Προσέξετε τι τρομερό επίσης συμβαίνει σε αυτό το πανηλίθιο κράτος γραικύλων και προδοτών.


Σύνταξη απορίας από την Πρόνοια απολαμβάνουν όλοι όσοι λαθραίοι έρχονται στην Ελλάδα από χώρες που ούτε καν στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν ενταχθεί, όπως η Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Αφγανιστάν, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, Ιράκ, Ιράν, Νιγηρία, Αίγυπτο κλπ Χωρίς ούτε μία μέρα εργασίας, όποιος λαθραίος αλλοδαπός έρχεται στην Ελλάδα και είναι πάνω από 65 χρονών, απολαμβάνει σύνταξη απορίας από την Πρόνοια ύψους 330 ευρώ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ τη στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία ψυχορραγούν και τα αποθεματικά τους, φτάνουν δε φτάνουν για τη συνταξιοδότηση 2 μόλις μηνών.

Οι αλλοδαποί λοιπόν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας έχουν πάρει χαμπάρι πόσο μαλάκες είμαστε και φέρνουν τους γονείς τους, θειους και θειάδες που στην Αλβανία ούτε 50 ευρώ σύνταξη το μήνα δεν παίρνουν και έτσι ερχόμενοι εδώ απολαμβάνουν τα 330 ευρώ. Φυσικά αφού κάνουν τα χαρτιά τους και πάρουν την σύνταξη αυτή οι περισσότεροι γυρνούν στη χώρα τους και οι συγγενείς τους λαθραίοι που ζουν εδώ στην Ελλάδα, τους στέλνουν τα 330 ευρώ χρήματα με τα οποία ζούνε σχεδόν βασιλικά στις χώρες τους!!!


Για να μην αναφέρω και την επιδότηση ενοικίου που επίσης απολαμβάνουν οι λαθραίοι στην Ελλάδα, για να μη πω και για την από το Νόμο απαλλαγή τους από το Πόθεν Έσχες, δηλαδή αλλοδαπός που ληστεύει μία τράπεζα σήμερα και πάει αύριο και αγοράζει βίλλα στην Εκάλη κανείς δεν τον ρωτάει που και πως βρήκε τα χρήματα για την αγορά αυτή.....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ TELIKA? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ KAI ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!

ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟΡΙΑΣ?


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΧΩΡΙΣ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΒΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ?


Και μη ξεχνάμε ότι με σύνταξη απορίας έχεις και εντελώς δωρεάν περίθαλψη στα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία και δωρεάν ιατρικές συνταγές και φάρμακα φυσικά.



ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΝΙΑ!

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/330-65.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου