Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΕΠΕΙΓΟΝ : ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ «ΒΟΜΒΑ» ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!



Η κατάσταση σε αριθμούς αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο, λαμβάνοντας πρωτοφανείς διαστάσεις αλλοίωσης του κοινωνικού ιστού της πρωτεύουσας.
Μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής υπολογίζεται ότι εισέρχονται καθημερινά 2.000-3.000 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων και θρησκευτικών πεποιθήσεων. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι έχοντας μεταξύ τους χαώδεις πολιτικές και θρησκευτικές διαφορές, καθώς χωρίζονται σε σουνίτες και σιίτες. Οι διαμάχες μεταξύ τους είναι σχεδόν καθημερινές και λαμβάνουν χώρα στο τρίγωνο μεταξύ Ομόνοιας – οδού Αθηνάς- πλατείας Κουμουνδούρου.

Ο αριθμός των λαθρομεταναστών είναι άγνωστος –κατά προσέγγιση υπολογίζεται στις 500.000, πλέον των 700.000 που διαβιούν ήδη στην πρωτεύουσα και των 300.000 που έχουν εγκατασταθεί σε άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως παραθαλάσσιες, περιμένοντας να βρουν τρόπο διαφυγής προς Ιταλία και κεντρική Ευρώπη. Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφγανοί, Σύριοι και Κούρδοι αποτελούν την πλειοψηφία των λαθρομεταναστών, οι οποίοι εκτός από τους δρόμους γύρω από την Ομόνοια και το Μεταξουργείο έχουν επεκταθεί προς τον Άγιο Παντελεήμονα και τα Κάτω Πατήσια.
Όπως αναφέρουν αξιωματικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, μόνο στις πολυκατοικίες της Μιχαήλ Βόδα και στις κάθετες οδούς από την αρχή του δρόμου στην πλατεία Βάθης μέχρι τον ηλεκτρικό σταθμό του Αγίου Νικολάου μπορεί να ζουν πάνω από 100.000 μετανάστες αυτών των εθνικοτήτων, οι οποίοι στοιβάζονται σε μικρά διαμερίσματα κατά 30-40 άτομα. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα κάτω από τις γραμμές του τρένου, «όπου εκεί δεν υπάρχει Έλληνας ούτε για δείγμα!» μας λένε.

Το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ζητά διαρκώς ενισχύσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, καθώς στις περιπολίες που πραγματοποιούνται, λόγω των συνεχών εγκληματικών ενεργειών και ανθρωποκτονιών που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, απαιτείται μεγαλύτερος αριθμός αστυνομικών.

Ελληνες αφυπνιστείτε .. βρισκόμαστε στην μέση επικίνδυνων καταστάσεων

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου