Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΕΡΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ
...
Η Διχόνοια που βαστάει
ένα σκήπτρο η δολερή,
καθενός χαμογελάει,
πάρ' το, λέγοντας, και συ.
...
Υπάρχει αλήθεια κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος που να ελπίζει πως όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι στον τόπο μας; Θα επιλυθούν μήπως δικαίως τα Εθνικά μας προβλήματα; Θα ευημερήσει ο λαός μας και θα αναπτυχθεί η Πατρίδα μας; Θα πάρουμε την Πόλη; Θα λευτερώσουμε την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο; Θα απαλλαγούμε από λαμόγια, νταβατζήδες, μιζαδόρους, εργολάβους και πολιτικάντηδες; Στις 8 Ιουνίου τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει συμβεί.Τουλάχιστον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια το πολιτικό και εκλογικό σκηνικό, μόνο ελαφρόμυαλοι και άσχετοι θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο.
...
Ανάμεσα όμως σε αυτό το σκηνικό υπάρχει ένας κόσμος, που έχει ξυπνήσει, ένας κόσμος που αντιστέκεται, ένας κόσμος που διψάει να μάθει και να βοηθήσει και ακόμη περισσότεροι που υποψιάζονται και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Όλος αυτός ο κόσμος -και το ξέρουμε καλ - μπορεί να έχει διαφορετική εκλογική συμπεριφορά. Από λίγο διαφορετική εως πολύ διαφορετική, ανάλογα με τα βιώματα του, τις προσωπικές του επαφές, τις πολιτικές του καταβολές ή τις ιδιαίτερες ιδεολογικές του αποκλήσεις. Αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία... Σημασία και μάλιστα ουσιαστική έχει ότι όλος αυτός ο κόσμος από την επόμενη των Ευρωεκλογών μπορεί να χρειαστεί ανα πάσα στιγμή ΕΝΩΜΕΝΟΣ να κινητοποιηθεί για λογαριασμό της Πατρίδας. Και οι πληροφορίες μας, η εμπειρία μας και όλα τα δεδομένα, φωνάζουν ότι αυτό θα χρειαστεί να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι... Άλλωστε είναι τόσα αυτά που απειλητικά μας περικυκλώνουν που νομοτελειακά, σύντομα θα συμβεί.
...
Ας μην χαραμίσουμε λοιπόν αυτήν την αγωνιστική ενότητα –που χτίστηκε με κόπο και με χρόνο- κι ας μην αφήσουμε να υποσκάπτεται από ασήμαντες μικροκομματικές σκοπιμότητες με μοναδικό κίνητρο τα εκλογικά οφέλη. Γνωρίζουμε όλοι, πως «μέσες άκρες», προς το «μέσον» ή προς το «άκρον», το πατριωτικά σκεπτόμενο κοινό όλων των μέσων Πατριωτικού χαρακτήρα έχει κατασταλάξει, σε διάφορες επιλογές. Γι αυτό... ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ. Μείνετε μακρυά και πάρτε απόσταση από φωνές μισαλόδοξες, ηλίθιες, καθοδηγούμενες ή και προβοκατόρικες που θέλουν να μετατρέψουν αυτές τις εκλογικές διαφορές σε σύγκρουση μέσα στον αγωνιζόμενο Πατριωτικό χώρο.

Έναν χώρο –χρόνια το λέμε και για τον «ΣΤΟΧΟ»- που δεν ηττάται σε εκλογές και που προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τις αδυναμίες να εκφράσουμε όσο καλύτερα γίνεται... Γιατί η Πατρίδα έχει ανάγκη την αγωνιστική και επικοινωνιακή μας παρουσία και παρέμβαση και μετά την 7η Ιουνίου. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...

http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_31.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου