Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά από πολλά χρόνια, μια πολιτική υποψηφιότητα με νόημα και ουσία



Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής και γενικότερα αποφεύγω να στηρίζω δημοσίως πολιτικά κόμματα πέρα από θέσεις και ιδέες. Όμως είναι η πρώτη φορά από την εποχή που ασκώ τα πολιτικά μου δικαιώματα που εμφανίζεται στο προσκήνειο μια υποψηφιότητα με ουσιαστική απήχηση και την δυνατόητα να επιφέρει πρακτικές και άμεσες λύσεις.


Αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.



Η πιθανή εκλογή του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ως δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα θα επιφέρει δραστικές και ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή των Αθηναίων πολιτών. Ειλικρινά, ομολογώ ότι επί της παρούσης, όλες οι άλλες υποψηφιότητες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τούτο, διότι είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουν μηδαμινό αντίκτυπο στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους Αθηναίους πολίτες.


Αυτά δεν είναι άλλα από την εγκληματικότητα, το παρεμπόριο και την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν αναρίθμητες συνοικίες της Αθήνας λόγω της παρουσίας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι παραμένουν στην πόλη με την υποστήριξη που τους παρέχει η πολιτεία.


Μια πολιτεία που διοχετέυει όλους τους λαθρομετανάστες από τα σύνορα στο κέντρο της πρωτεύουσας, δεν συλλαμβάνει κανέναν, δεν απελαύνει κανέναν, κάνει τα στραβά μάτια στο παρεμπόριο, και ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για την οικονομική στήριξη και την κοινωνική αποδοχή των λαθρομεταναστών .



Αντιθέτως, είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του Ν. Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μπορεί να αποτελέσει την "βόμβα" στα θεμέλια του εξευτελισμού που έχει οικοδομηθεί στην πρωτεύουσα εις το όνομα του πολυπολιτισμού και της οικονομικής κερδοσκοπίας.



Αν αναρωτιέστε πως μπορείνα επιτευχθεί αυτό, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.



Προσωπικά, πιστεύω πως αν εξετάσουμε το ζήτημα πρακτικά και αμελήσουμε τα περι ακροδεξιάς ιδεολογικής γραμμής που παρουσιάζονται κατα καιρούς στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, η υποψηφιότητα του Ν. Μιχαλολιάκου αποτελεί την μοναδική επι της ουσίας επιλογή για την Αθήνα, επιφέροντας άμεσες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί μέχρι σήμερα ο Δήμος.


Εντέλει για την συγκεκριμένη θέση δεν έχει τόση σημασία η ιδεολογική ταυτότητα αλλά το γεγονός ότι οι θέσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής επί των συγκεκριμένων προβλημάτων παραμένουν σταθερές και συμβαδίζουν με τα αιτήματα που εκφράζει η πλειονότητα των Αθηναίων. Δίχως αμφιβολία ο Ν. Μιχαλολιάκος αποτελεί την μοναδική εν δυνάμει παρουσία στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης που εγγυάται να θέσει άμεσα φρένο στην λαθρομεταναστολαγνεία που έχει καταβάλει το ελληνικό πολιτικό σύστημα!


Ειδικά μετά από την προδοτική και απαράδεκτη επιλογή του ΛΑ.Ο.Σ. να στηρίξει τον νυν δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη!

"Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" λοιπόν...


ΕΨ

2 σχόλια:

  1. Κι εγώ δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής...αλλά είναι (κατά πως φαίνεται) η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ για να σταματήσει η κατρακύλα μας στον ανθελληνισμό και την θολοκουλτούρα που έγιναν πολύ της μόδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε εγώ είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής. Για να είμαι ακριβής ανήκα και συνδικαλιστικά στο ΠΑΣΟΚ! Αλλά όχι ξανά!! Και κρίμα που δε ψηφίζω στο δήμο Αθηναίων. Σίγουρα η υποψηφιότητα αυτή αποτελεί την μοναδική επιλογή για όλους τους σόφρωνες κατοίκους της πιο βρώμικης, τριτοκοσμικής και επικίνδυνης πλέον πόλης της Ευρώπης, των Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή