Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος Ιμάμης Αθηνών. Βοηθήστε τον...


Όλοι μας μείναμε άφωνοι παρακολουθώντας την γιορτή του ραμαζανιού από μουσουλμάνους στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το πρωί, από 3000 μουσουλμάνους και 2 Ιμάμιδες πού είχαν προσκληθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό από την Αίγυπτο.

Ότι ο δήμαρχος της Αθήνας κος Κακλαμάνης; επέτρεψε την βεβήλωση ενός από τους αρχαιότερους ιερούς τόπους του κόσμου, της πόλης των Αθηνών από βάρβαρους, είναι πράξη απαράδεκτη και ασυγχώρητη.


Μετά από αυτό, θεωρώ ότι η πολιτική σταδιοδρομία του Κου Κακλαμάνη , πρακτικά έχει τελειώσει, αφού εκτός από τους 3000 νέους ελληνοποιημένους παράνομους μετανάστες πού θα ψηφίσουν τον κο Κακλαμάνη, κανείς πλέον Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται να του χαρίσει την ψήφο του.


Προτείνω λοιπόν, να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα, ως νέος Ιμάμης Αθηνών.

Προκειμένου να τον βοηθήσω στην προσπάθειά του αυτή, δωρεάν του έφτιαξα την επισυναρπτώμενη αφίσα, η οποία πιστεύω θα τον βοηθήσει στην νέα του καριέρα ως Ιμάμης των μουσουλμάνων της Αθήνας, με το σύνθημα «Ψηφίστε Νέο Ιμάμη, Νικήτα Κακλαμάνη»

Ζητώ από όλους σας να τον βοηθήσετε σ’ αυτή την προσπάθεια διαδίδωντας την συγκεκριμένη φωτογραφία της οποίας τα δικαιώματα δεν διεκδικώ και επιτρέπω στον καθένα σας την ελεύθερη χρήση της.

(το κείμενο και την φωτογραφία θα τα βρείτε επίσης στην διεύθυνση: http://www.diktiomenos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να ντρέπονται αυτοί που έγραφαν αυτό το εμετικό κείμενο για το Δήμαρχο Αθηναίων. Αν κάποιος ευθύνεται για αυτό που έγινε στην πλατεία Κοτζιά είναι η κυβέρνηση που επιτρέπει στους αλλοδαπούς να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και που ξοδεύει τα χρήματα του ελληνικού λαού για να τους φτιάξει τζαμί. Αν δεν τους αρέσει να φύγουν απο εδώ δεν τους χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή