Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

«Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» – Ξεκίνησε δυναμικά η πολιτική δράση

Με το σύνθημα «Σπάστε την συνωμοσία σιωπής», δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βγήκαν στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες, διένειμαν χιλιάδες προκηρύξεις και φύλλα της εφημερίδας μας και ενημέρωσαν τους ‘Ελληνες πολίτες των Αθηνών για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση, η φωνή της Χρυσής Αυγής συνάντησε τεράστια απήχηση. Σε εμπορικά καταστήματα, καφενεία, σε πάγκους μικροπωλητών και αλλού, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας έδωσαν το σύνθημα του Αγώνα. Η συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές φάνηκε ξεκάθαρα πως αποτελεί ελπίδα για κάθε Αθηναίο που δε δέχεται να εγκαταλείψει την εστία του και επιζητά με αγωνία τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.

Στο Μοναστηράκι, στην οδό Αθηνάς, στους εμπορικούς δρόμους που έχουν χτυπηθεί από το παραεμπόριο, στη Βαρβάκειο Αγορά και σε δεκάδες ακόμα μέρη ακούστηκε δυνατά το σύνθημα της εθνικής αντίστασης. Η αποδοχή των θέσεων μας, ο πρωτόγνωρος ενθουσιασμός που οι Έλληνες υποδέχονται την προσπάθειά μας, μας δίνει θάρρος και δύναμη. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα προδοτικά μέσα του Συστήματος, ο αγώνας και η δράση μας, μας έχουν ήδη φέρει κοντά στο Λαό, που όλα δείχνουν πως θα αγκαλιάσει με θέρμη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Συνεχίζουμε δυναμικά, καθημερινά, σε δρόμους και σε πλατείες, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και πανεπιστήμια και όπου αλλού χτυπάει ακόμα η καρδιά της πατρίδας μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Φωτογραφικό παράρτημα:


Μοναστηράκι



Βαρβάκειος Αγορά



Εμπορικά καταστήματα



Καφενεία



Έλληνες μικροπωλητές


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου