Χρήστες OnLine

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...



ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

Με φρίκη διάβασα στις εφημερίδες ότι τα καινούρια φυντάνια που πέτυχαν στα ΤΕΙ, μπήκαν με βαθμό κάτω του 1.

Ναι καλά ακούσατε...

Αυτά είναι τα πανεπιστήμια της αριστείας που οραματίζεται ο πρωθυπουργός μας και η υπουργός του.Αλήθεια, οι σύμβουλοι του από τα ξένα πανεπιστήμια, τέτοιες συνθήκες υποβάθμισης και υποτίμησης της παιδείας βιώνουν στα πανεπιστήμια τους???

Να γιατί επιλέγει ο πρωθυπουργός ξένους συμβούλους... Γιατί για αυτόν οι Έλληνες είναι και θα πρέπει να είναι πάντα ανεγκέφαλοι... Μόνο να τον δοξάζουν και να τον ψηφίζουν...

Το καλύτερο όμως δεν το διαβάσατε.


Όταν ζητήθηκε από την κ. Διαμαντοπούλου να σχολιάσει το γεγονός είπε με απίστευτο θράσος ότι "στα Πανεπιστήμια οι υποψήφιοι μπαίνουν συνολικά με το βαθμό του Απολυτηρίου τους, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός αριστείας για πολλές σχολές."

Δείτε και εδώ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056560.
Δηλαδή είναι άξιος για τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ, ο υποψήφιος που έχει απολυτήριο Λυκείου 6, 8 ή 10. Γιατί περί αυτού πρόκειται...


Η κυρία Υπουργός φαίνεται ότι θεωρεί κάφρους και ανεγκέφαλους τους Έλληνες και δίνει τόσο προκλητικές απαντήσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.


Ας σκεφτεί τι έχει διαπράξει μαζί με την φίλη της την κ. Δραγώνα σε βάρος της χώρας μας, της παιδείας και του έθνους όσο καιρό είναι υπουργός.


Και αν η Γιαννάκου δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής εξαιτίας της στήριξης της στο μειοδοτικό βιβλίο της Ρεπούση, εκείνη να είναι σίγουρη πως αργά ή γρήγορα θα κατηγορηθεί από το "λαϊκό δικαστήριο"για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..

5 σχόλια:

  1. Φώφη Γεννηματά
    Βιογραφικό σημείωμα
    Στην Εθνική τράπεζα η Φώφη Γεννηματά διορίστηκε με μέσον τον πατέρα της χωρίς εξετάσεις .
    Μαζί της διορίστηκε με μέσον και αυτή η κόρη του Γιάννη Ρίτσου του ποιητή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εμείνανε κολλητές και δούλευαν μαζί στις διεθνείς δραστηριότητες της τράπεζας και την ιδία εποχή στο ισόγειο της τράπεζας δούλευε και ο Χρήστος Πρωτόπαπας , το κοινό σημείο τους
    είχαν πολύ μεγάλο μέσον και ήταν και είναι μεγάλοπράσινοι και ήταν άχρηστοι ως τραπεζικοί υπάλληλοι στουρνάρια δηλαδή .
    Μετά η Φώφη πήγε στο γραφείο του νονού της τον Γείτονα
    Η Ρίτσου έγινε υποδιευθύντρια και ο άλλος
    Μεγάλοσυνδικαλιστής και υπουργός
    Η φώφη Γεννηματά και ο Χ. Πρωτόπαπας έχουν τον βαθμό του διευθυντού και μισθοδοτούνται ακόμα και τώρα από την Εθνική τράπεζα με 5000 -7000 ευρώ το μήνα καθαρά μαζί με τα παράνομα επιδόματα τους χωρίς να πατάνε στην τράπεζα.
    Ο δε πρώην σύζυγος της έφαγε τα χρήματα του κτηματολογίου
    και το ΠΑΣΟΚ τον κάλυψε και δεν τον πείραξε επειδή ήταν πράσινος και αυτός …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λύση νόμιμη δεν υπάρχει .
    Μην περιμένετε οι δικαστές να δώσουν λύση .
    Ούτε οι δικηγόροι , Ανδριόπουλοι , θα μας δώσουν λύση .
    Μόνο οι Ανδρειωμένοι Έλληνες με τα άρματα στα χέρια ,
    θα μας δώσουν λύση .
    Άντε Τσολιάδες , μου βγείτε στους δρόμους και μην αφήσετε μαυρόημίμαυρο και αλβανικό , ρουθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθελοντική εργασία για την συγκομιδή κινουμένων σκουπιδιών , με απολύμανση , πριν μας πνίξουν ………
    Ομάδες καθαρισμού κινουμένων σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα κινούμενα σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα κινούμενα σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους μετά από μακράν και επίπονη προσπάθεια και προτροπή , ξεκίνησε ο αγώνας αποκομιδής των κινουμένων σκουπιδιών ανά την χώρα .
    Έστω και αργά αγαπητoi μου Έλληνες πατριώτες , καταλάβετε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας , στην τσέπη μας , στην εθνική μας ταυτότητα , στην πατρίδα μας στην Ελλάδα ,
    τα κινούμενα και βίαια εισερχόμενα σκουπίδια στη χώρα μας
    Άντε καλό Βόλι και οι δρόμοι μας , πάντα καθαροί , λευκοί και αστραφτεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή