Χρήστες OnLine

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ…»



Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στις... εξελίξεις του Σκοπιανού, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ότι θα υπάρξουν σοβαρές διεργασίες για την επιλογή του ονόματος μέσα στους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε:


«Έχω την αίσθηση και την πληροφόρηση ότι μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν πολλές επιμέρους επαφές για την ονομασία των Σκοπίων και ότι υπάρχει περίπου κατάληξη στη επιλογή του ονόματος Μακεδονία του Βαρδάρη, την χειρότερη δηλαδή επιλογή που θα μπορούσε να υπάρξει. Στο βέτο που έχουμε προτάξει για την είσοδο των Σκοπίων στη Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ καθορίζεται ο όρος, ότι στο θέμα της ονομασίας πρέπει να υπάρξει γεωγραφικός προσδιορισμός, αλλά χωρίς αλυτρωτικές προεκτάσεις και για όλες τις χρήσεις, στο εξωτερικό και εσωτερικό της χώρας.

Με την απαράδεκτη ονομασία Μακεδονία του Βαρδάρη έχουμε έναν γεωγραφικό προσδιορισμό με σαφείς γεωγραφικές, αλυτρωτικές προεκτάσεις αφού, η «Μακεδονία του Βαρδάρη» είναι η Μακεδονία του Αξιού ποταμού που εκβάλει στη Θεσσαλονίκη.

Θα πρέπει η Ελληνική Κυβέρνηση άμεσα και μέχρι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, δια στόματος του πρωθυπουργού, να δηλώσει ότι δεν θα αποδεχθούμε την ονομασία Μακεδονία του Βαρδάρη.

Να πάρουν θέση σε αυτό το ζωτικό εθνικό ζήτημα η Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές με καταθέσεις ερωτήσεων και επερωτήσεων, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης».

2 σχόλια:

  1. Εθελοντική εργασία για την συγκομιδή κινουμένων σκουπιδιών , με απολύμανση , πριν μας πνίξουν ………
    Ομάδες καθαρισμού κινουμένων σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα κινούμενα σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα κινούμενα σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μετά από μακράν και επίπονη προσπάθεια και προτροπή , ξεκίνησε ο αγώνας αποκομιδής των κινουμένων σκουπιδιών ανά την χώρα .
    Έστω και αργά αγαπητoi μου Έλληνες πατριώτες , καταλάβετε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας , στην τσέπη μας , στην εθνική μας ταυτότητα , στην πατρίδα μας στην Ελλάδα ,
    τα κινούμενα και βίαια εισερχόμενα σκουπίδια στη χώρα μας
    Άντε καλό Βόλι και οι δρόμοι μας , πάντα καθαροί , λευκοί και αστραφτεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή