Χρήστες OnLine

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ


Επιχείρηση «σκούπα» στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, και κυρίως αυτά της Κεντρικής Ευρώπης, πραγματοποιεί, αυτόν τον καιρό, το υπουργείο Παιδείας...

Εφαρμόζοντας σχέδιο εξυγίανσης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της τρέχουσας δημοσιονομικής πολιτικής. Εχει ήδη προβεί σε ανακλήσεις εκατοντάδων εκπαιδευτικών της ομογένειας, ενώ προχωρά στη λήψη δραστικών μέτρων, όπως κλείσιμο και συγχωνεύσεις σχολείων, μειώσεις αποσπάσεων, περικοπές αμοιβών (λεγόμενα επιμίσθια) κ.ά.

Εχουν δρομολογηθεί:

1 Κλείσιμο και συγχωνεύσεις σχολείων. Ηδη έχουν κριθεί «μη βιώσιμα» αρκετά σχολεία της Γερμανίας (Ανόβερο, Αμβούργο, Βερολίνο, Κολονία κ.α.).

2 Εξορθολογισμός αποσπάσεων. Ανακλήθηκαν 181 εκπαιδευτικοί με 3ετία και 5ετία από Ευρώπη (η συντριπτική πλειονότητα από Γερμανία, οι υπόλοιποι από Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Σουηδία) και ορισμένες ειδικότητες (Καλλιτεχνικά, Αγγλικά!) από ΗΠΑ.

3 Μείωση δαπανών με κάθε δυνατό τρόπο. Μεταξύ αυτών, χρήση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, συνδρομή από τις κοινότητες, όπου είναι εφικτό, κ.ά.

4 Αξιολόγηση κονδυλίων που δαπανώνται ετησίως.

5 Ανακατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ηδη, το υπουργείο ζήτησε από τους συντονιστές του εξωτερικού -που κι εκείνοι θα μειωθούν- να προβούν σε λεπτομερή καταγραφή της κατάστασης μετά τις ακόλουθες διαπιστώσεις:

6 Κατασπατάληση κονδυλίων.

7 Μεγάλη αύξηση του εκπαιδευτικού δυναμικού τα τελευταία πέντε χρόνια (20%). Το 2004 αποσπάστηκαν 1.700, φέτος 2.333.

8 Υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί σε πολλά σχολεία (ειδικά στα τμήματα), κενά σε άλλα.

9 Μεγάλη αποσπασματικότητα. Δηλαδή, πολλά μικρά σχολεία.

10 Ακόμα και «μαύρες τρύπες» σε τομείς, όπως στις έδρες στα ξένα πανεπιστήμια. Η υφυπουργός κατήγγειλε στην Επιτροπή της Βουλής την απουσία πρακτικών από την αρμόδια Επιτροπή του υπ. Παιδείας, ενώ επισήμανε την παραίτηση του συντονιστή μόλις διατάχτηκε ΕΔΕ. (
πηγή)

Διαβάστε ακόμα:

Η Διαμαντοπούλου μετά τα σχολεία του εξωτερικού κλείνει και τα ΙΕΚ, ενώ ανοίγουν σχολεία για μετανάστες!

Εξοντώνουν την ελληνική ομογένεια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

Κλείνουν τα ΙΕΚ και τα σχολεία εξωτερικού, ενώ δεχόμαστε όλους τους λαθρομετανάστες στα σχολεία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

πηγη

3 σχόλια:

  1. Λύση νόμιμη δεν υπάρχει .
    Μην περιμένετε οι δικαστές να δώσουν λύση .
    Ούτε οι δικηγόροι , Ανδριόπουλοι , θα μας δώσουν λύση .
    Μόνο οι Ανδρειωμένοι Έλληνες με τα άρματα στα χέρια ,
    θα μας δώσουν λύση .
    Άντε Τσολιάδες , μου βγείτε στους δρόμους και μην αφήσετε μαυρόημίμαυρο και αλβανικό , ρουθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθελοντική εργασία για την συγκομιδή κινουμένων σκουπιδιών , με απολύμανση , πριν μας πνίξουν ………
    Ομάδες καθαρισμού κινουμένων σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα κινούμενα σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα κινούμενα σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους μετά από μακράν και επίπονη προσπάθεια και προτροπή , ξεκίνησε ο αγώνας αποκομιδής των κινουμένων σκουπιδιών ανά την χώρα .
    Έστω και αργά αγαπητoi μου Έλληνες πατριώτες , καταλάβετε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας , στην τσέπη μας , στην εθνική μας ταυτότητα , στην πατρίδα μας στην Ελλάδα ,
    τα κινούμενα και βίαια εισερχόμενα σκουπίδια στη χώρα μας
    Άντε καλό Βόλι και οι δρόμοι μας , πάντα καθαροί , λευκοί και αστραφτεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή