Χρήστες OnLine

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ BLUE STAR ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ )ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΠολύ σοβαρή καταγγελία αναγνώστριας,σχετικά με το αίσχος της Ελευθεροτυπίας..


Η διαπλοκή και η δουλοπρέπεια της Πασοκοτυπίας σε όλο της το μεγαλείο..
Μέσα στα πλοία blue star υπάρχουν σταντς όπου διανέμεται δωρεάν στους επιβάτες η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - εβδομάδα".
Με την πρώτη ματιά είναι ποικίλης ύλης, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών και υπέρ του δικαιώματος ψήφου των νομιμοποιηθέντων, καθώς και υπέρ της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά τους.
Συγκεκριμένα στο τελευταίο φύλλο. διάβασα 4-5 τέτοια άρθρα. Διαμαρτυρήθηκα στην υποδοχή, σαν Ελληνίδα επιβάτης, τους είπα ότι με θίγει να πληρώνω τα εισιτήριά τους, να ψωνίζω από τα καταστήματα του πλοίου και να γίνεται ανοιχτή προπαγάνδα εις βάρος των Ελλήνων με αυτή τη δωρεάν εφημερίδα εν πλω. Εκεί έμαθα ότι έχουν διαμαρτυρηθεί κι άλλοι επιβάτες και ότι η εφημερίδα έρχεται κάθε 15 ημέρες μετά από σύμβαση με την εταιρεία.

Μήπως θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί κάποια οργάνωση να αφαιρέσουν αυτά τα προπαγανδιστικά άρθρα από μέσα και να μείνει σαν εφημερίδα γενικής ύλης; Εγώ το θεωρώ απαραίτητο επειδή με τα πλοία αυτής της εταιρείας, ταξιδεύει πολύς κόσμος καθημερινά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη και ως εκ τούτου τη διαβάζουν πολλοί εφ όσον διανέμεται δωρεάν.. Δεν επιτρέπεται να τους πληρώνουμε κι αυτοί να κινούν προπαγανδιστικό υλικό. Δεν είναι δρόμος δημόσιος, είναι πλοίο της γραμμής, πληρώνουμε εισιτήριο για να μπούμε και αν μη τι άλλο οφείλουν να σεβαστούν τα χρήματα που τους δίνουμε.

ΑΙΣΧΟΣ...ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ

πηγή:
Εγκληματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου