Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ INDYMEDIA


ΜΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ INDYMEDIA. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και τα τσιρακια των φραγκατων ανθελληνων.

Eίναι εγκληματικά στοιχεία. Παρακινούν και προτρέπουν σε κακουργηματικές πράξεις, υποθάλπουν μελλοντικούς φονιάδες, στοχοποιούν αθώους και οικογένειες. Η πρυτανεία τους γνωρίζει και τους υποθάλπει κι αυτή. Οι πρώτοι πρέπει να βρεθούν και να καθίσουν στο σκαμνί γιατί είναι τσογλάνια και κολοπαιδαράδες. Οι δεύτεροι, οι πρυτάνεις, θα πρέπει να διωχθούν για υπόθαλψη εγκληματία και για ηθική αυτουργία σε κακουργηματικές πράξεις.


Οι μάσκες έπεσαν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Ο πρύτανης Μουτζούρης(όνομα και πράγμα)τους αποκάλυψε. Είπε ότι μιλάει μαζί τους. Ότι έρχεται σε συννενόηση και τους υπαγορεύει ποια είναι η σωστή αναρτηση και ποια όχι.


Να μας πει λοιπόν ο πρύτανης. Ποιοι είναι αυτοί οι αλητήριοι που έχουν μεταβάλει το χώρο του πανεπιστημίου σε κέντρο επιχειρήσεων αλητών, εκβιαστών και τραμπούκων του σύγχρονου εγχώριου ναζισμού. Αυτό δεν είναι ελευθερία της έκφρασης. Είναι ωμή παρακίνηση σε βία. Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος. Υπάρχει ή δεν υπάρχει σε αυτό το κολοκράτος;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου