Χρήστες OnLine

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε η Χρυσή Αυγή: Οι δήθεν Χρυσαυγίτες ήταν… αστυνομικοί!

Η αριστερη προπαγανδα συνεχιζεται αλλα οι Ελληνες πια δεν τα τρωνε. συνεχεις επιθεσεις απο τα ακροαριστερα μεσα του διαδικτυου ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ..


Οι δήθεν Χρυσαυγίτες ήταν… αστυνομικοί, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του αστυνομικού διευθυντή Χανίων. Τι έχουν να πουν τώρα indymedia, troktiko, tvxs κλπ.



Η λάσπη που δέχεται το κίνημά μας τόσα χρόνια από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι πασίγνωστη και όποιος δεν το έχει καταλάβει είναι κακοπροαίρετος ή επιεικώς άμυαλος. Πριν λίγες μέρες όπως αναφέραμε και στο μπλογκ μας εμφανίστηκαν κάποιοι κουκουλοφόροι στα Χανιά μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι αντάλλαζαν ύβρεις και χειρονομίες με μια πορεία κάποιων «προοδευτικών» δυνάμεων. Αμέσως οι ίδιοι οι δήθεν «προοδευτικοί» όσο και μερικά «έγκριτα» ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε χρυσαυγίτες οι οποίοι μαζί με την αστυνομία ήθελαν να επιτεθούν στη πορεία τους. Άκουσον, άκουσον!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA): http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_5073.html


Με τέτοια παραμύθια όμως στήνουν ιστοριούλες τις οποίες αναμασούν δημιουργώντας τα γνωστά τσιτάτα. Εμείς τους διαψεύσαμε από την πρώτη στιγμή με σχετική ανακοίνωση του πυρήνα Χανίων… και μιλήσαμε ανοιχτά για άτομα της ασφάλειας και τώρα ήρθε η στιγμή να μας επιβεβαιώσει ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων κ. Στεφανουδάκης ο οποίος παραδέχτηκε πως όντως ήταν μέλη της ασφάλειας οι εν λόγω κουκουλοφόροι.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν επιβεβαιωνόμαστε. Απαντήσαμε στη λάσπη τους και κανείς δεν τόλμησε να δημοσιοποιήσει τη διάψευσής μας. Μάλιστα σε επιστολή που δημοσιεύσαμε, μέλος του πυρήνα Χανίων, αναφέρει πως οι εικονιζόμενοι κουκουλοφόροι όχι μόνο είναι ασφαλίτες αλλά είναι οι ίδιοι «κύριοι» που προέβησαν σε συλλήψεις συναγωνιστών μας την 28η Οκτωβρίου που μας πέρασε την ώρα που κλιμάκιο του πυρήνα Χανίων μοίραζε φυλλάδια στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση.


πηγη

ΕΔΕΣΣΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου