Χρήστες OnLine

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Σημερινό δημοσίευμα της «Αυγής» για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Καισαριανή

«Δεν μπορούσαν να χωνέψουν το ότι η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές πήρε 1,1% στην Καισαριανή»

Οι καταγγελίες που είχαμε στις τελευταίες εκλογές για τους δήμους που ελέγχονται από την αριστερά κάτι περισσότερο από πολλές! Ειδικά στον δήμο Καισαριανής έγιναν όργια… Δεν μπορούσαν να συγχωρέσουν το ότι η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές πήρε 1,1%.


Σε κανένα σχεδόν εκλογικό τμήμα δεν μοίραζαν τα ψηφοδέλτιά μας, ενώ πολλές είναι οι περιπτώσεις που τα ακύρωσαν. Εάν όμως κάτι δεν λείπει από τους μπολσεβίκους είναι το θράσος!Έτσι στην σημερινή «Αυγή» υπήρχε άρθρο με τίτλο «Περιήγηση στα περίεργα αποτελέσματα της Καισαριανής». Πράγματι ο πολύ ικανός εκλογικός μηχανισμός της αριστεράς είχε αποτελέσματα και έτσι από 143 ψήφους που είχαμε πάρει τον Ιούνιο, πήραμε μόνον 68 ψήφους τον Οκτώβριο!


Όπως θα δείτε όμως, στους πίνακες που δημοσιεύει η «Αυγή», που θα σας παραθέσουμε παρακάτω, ενώ από τις Ευρωεκλογές μειώθηκε το ποσοστό των ψήφων της Χρυσής Αυγής κατά 60%, αντίθετα το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ. αυξήθηκε! Συγκεκριμένα στις ευρωεκλογές είχε πάρει 1.545 ψήφους, ενώ στις εθνικές πήρε 1.603. Ας αφήσουν, λοιπόν τα παραμύθια, περί περιέργων αποτελεσμάτων…


Έργο δικό τους ήτανε η πτώση των ψήφων της Χρυσής Αυγής, ενώ αντίθετα για το ΛΑ.Ο.Σ. δεν έκαναν τίποτε… Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της «Αυγής» με τα στοιχεία:


AYGH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου