Χρήστες OnLine

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Το υπερ-κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και ο “σκληρός” Υπουργός

MITSOS2

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ (”ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”… ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 1821, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ Ή ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ(…) ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είχε από την πρώτη στιγμή εκφράσει την πεποίθηση ότι το “Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη” μπορεί να άλλαξε όνομα, καμία όμως διαφοροποίηση δεν πρόκειται να υπάρξει με την προηγούμενη (ανύπαρκτη) πολιτική της ΝΔ σχετικά με την δημόσια τάξη.


Οι δηλώσεις Χρυσοχοίδη απευθύνονταν μονάχα σ’ ένα στενό κομματικό/πολιτικό ακροατήριο με σκοπό να καθησυχαστούν όσοι έχουν έρθει στα όριά τους με την ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητας.


Την ίδια ώρα που ακούγονταν οι τυμπανοκρουσίες για “κατάργηση του αβάτου των Εξαρχείων”, στην Θεσσαλονίκη άγνωστοι έκαναν ρημαδιό μεγάλο αριθμό καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ εμφανίστηκε μία νέα οργάνωση με το εύγλωττο όνομα “Σχεδιαστές Υψηλής Καταστροφής”. Γιαυτό το γεγονός ο Χρυσοχοιδης έκανε τον κινέζο τσιν τσαν ...


Το κράτος του ΠΑΣΟΚ, όπως και παλαιότερα αυτό της ΝΔ, άγονται και φέρονται πλήρως από το γνωστό “προοδευτικό” σύμπλεγμα εξουσίας στο οποίο αλωνίζουν οι αναρχικοί και καθοδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνουν και τα σημερινά γεγονότα με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Β. Τσιατούρα. Μετά από καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για… αστυνομική αυθαιρεσία αναγκάστηκε ο κατά τα άλλα “σκληρός” Χρυσοχοίδης να αποπέμψει τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη (!!!) από όσους προσήχθησαν χθες στην ΓΑΔΑ.


Για την ιστορία, οι προσαγωγές αυτές έγιναν μετά την επίθεση αναρχικών σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος το βράδυ της Τετάρτης όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν επειδή οι αστυνομικοί… τόλμησαν να μπούνε σε βιβλιοπωλείο για τον εντοπισμό των δραστών. Η σημαντική (όπως αποδείχθηκε) λεπτομέρεια ήταν πως εκεί γινόταν παρουσίαση βιβλίου κάποιου αριστερού και αυτοί που συνελήφθησαν ανήκαν στον “προοδευτικό” χώρο. Μετά από αυτό αναρωτιούνται κάποιοι ποιός κυβερνάει αυτή τη χώρα!


1 σχόλιο:

  1. Είναι προφανώς ρητορική η ερώτηση του συντάκτη διότι είναι γνωστό ποιος για όσους δεν το ξέρουν να το επαναλάβω. Η Αμερικάνικη πρεσβεία και τα παρακρατικά τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενα από δημοσιογράφους πράκτορες διαφόρων προοδευτικών ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή