Χρήστες OnLine

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Δημοκρατία ή αριστερίστικη μπανανία;




Τα μάθατε τα νέα;

Οι αριστεροί δεν πρέπει να συλλαμβάνονται.


Οι δε αστυνομικοί, οφείλουν πρώτα να ρωτούν τους πολίτες για τα πολιτικά φρονήματά τους πριν συλλάβουν και προσαγάγουν, ώστε να μην πέσουν πάνω σε αριστερούς και δη αγωνιστές (με ή χωρίς εισαγωγικά). Αλλιώς, κινδυνεύουν με τιμωρία από τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Τσιατούρα!

Οι αριστεροί, χαίρουν, βλέπετε, ασυλίας.
Δικαιούνται όμως να «παρεμβαίνουν» (παράνομα), ακόμα και όταν αυτό στοιχίζει τη ζωή σε αστυφύλακες (βλέπετε θλιβερό περιστατικό Κυψέλης). Δικαιούνται επίσης να «υποδεικνύουν» στην ΕΛΑΣ συλλήψεις ακτιβιστών της απέναντι πλευράς, όταν «ζορίζονται».


Υπό επιτροπεία!

Ο προαναφερόμενος υπουργός, έχει τεθεί υπό την επιτροπεία του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του. Δέχεται στο υπουργείο του οποίου προΐσταται κάτι απίστευτους, επαγγελματίες «αυτόπτες μάρτυρες» από περιοχές όπου τα μπάχαλα είναι στην ημερήσια διάταξη, δέχεται κάτι αντιπροσώπους «οργανώσεων» που εκπροσωπούν μυστήριες παρεούλες και ολιγομελείς «συνιστώσες», υιοθετεί τη ρητορική τους για «φασιστική απειλή» (ακόμα δεν μας είπανε ποια είναι αυτή η ριμάδα), δίνει την εντύπωση (ασυνείδητα) στους πολίτες ότι παίζει το πολιτικό παιχνίδι τους.

Κοινώς, έπεσε στην παγίδα τους και υπέκυψε στον εκβιασμό τους, φοβούμενος την 6η Δεκεμβρίου. Η αριστερά, η οποία τον χρησιμοποιεί, θα τον αντιπαθεί ό,τι και αν κάνει, λόγω της εξάρθρωσης της 17Ν. Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνει ο κ. Χρυσοχοΐδης και προσπαθεί εναγωνίως να την προσεταιριστεί. Και γιατί να ανησυχεί; Τον λογαριασμό των τρομοκρατικών επιθέσεων, τον πληρώνει συνήθως η Δεξιά…

Αδιέξοδες λογικές, κινδυνεύουν οι δεξιοί

Η ΕΛΑΣ μπαίνει σε περιπέτειες. Τα στελέχη της δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν. Τους λένε να «καθαρίσουν» τα Εξάρχεια και όταν οι ένστολοι προσπαθούν να το κάνουν, βρίσκουν το μπελά τους, με τρανό παράδειγμα την απομάκρυνση του κ. Τσιατούρα. Το παιχνίδι ισορροπιών, όμως, δεν του βγαίνει του αρμόδιου υπουργού. Η νέα λογική που θέλουν να εμφυτεύσουν ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Βούγιας στην ΕΛΑΣ, είναι φύσει αδιέξοδη. Αντίθετα από τα προσδοκώμενα, θα συνεισφέρει στην κλιμάκωση της εγκληματικότητας και της πολιτικής βίας, εις βάρος, κυρίως, της Δεξιάς.

Στην τελευταία περίπτωση, καμία από τις «επιτροπές» και τις «κινήσεις» που δέχεται φιλόξενα ο κ. Χρυσοχοΐδης, δεν θα αρθρώσει λέξη. Οι προκηρύξεις θα δημοσιευτούν στις γνωστές «προοδευτικές» εφημερίδες, ο υπουργός θα καταδικάσει φραστικά, η αριστερά θα γελά κάτω από τα μουστάκια της υπερηφανευόμενη για «το πιο ενεργό κομμάτι της νεολαίας» και μιλώντας για «αντάρτικο πόλεων» και η Δεξιά θα θρηνήσει άλλο ένα στέλεχός της.

Το χειρότερο είναι όμως ότι κανείς εκ δεξιών δεν μιλά. Ακούγονται μόνο κάτι «παράξενα» για το πόσο «σοβαρός» είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης. Φυσικά, αφού συνομιλεί αποκλειστικά με αριστεριστές και λοιπούς παρατρεχάμενους του συστήματος και «αδειάζει» πολιτικά τους υφισταμένους του! Όσο για την έννομη τάξη, αυτή δοκιμάζεται στη Νίκαια. Στο δημαρχείο της πόλης έχει υποσταλεί η ελληνική σημαία και κυματίζουν κάτι πακιστανικές… Κατά τα άλλα, είμαστε κυρίαρχο κράτος, με σώματα ασφαλείας και στρατό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου