Χρήστες OnLine

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Οι απελευθερωμένοι λαθρομετανάστες και μια πορεία που ποτέ δεν έγινε


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας κρατούντο, μεταφερόμενοι από το λιμάνι της Πάτρας, αρχικώς 22, αργότερα 16, λαθρομετανάστες.
Μία αναρχική ομάδα του Αγρινίου ανακοινώνει και καλεί σε συγκέντρωση και πορεία, με σκοπό την απελευθέρωσή τους, το Σάββατο 17-10 στην Πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβανιού), ένα από τα πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Ανακοινώσεις ακολούθησαν και στο γνωστό παρακρατικό αναρχοσάιτ με ειδική αφίσα , πανό κλπ. Αναμενόμενο θα πείτε.

Η λεπτομέρεια όμως, που κάνει κωμικό το όλο εγχείρημα είναι ότι οι λαθρομετανάστες... είχαν ήδη αφεθεί ελεύθεροι από την αρχή της εβδομάδος, κάτι που ήταν γνωστό τοις πάσι. Αυτή τη φορά λοιπόν, βλέπουμε το κράτος να προλαβαίνει τις επιταγές του παρακράτους, με το δεύτερο να εκτίθεται, λόγω... κεκτημένης ταχύτητας!

Παρόλη την κινητοποίηση τους, κατάφεραν να συγκεντρωθούν γύρω στα 15-20 αργόσχολα άτομα με ένα κουρέλι, το ‘στήσαν, πιάνοντας τα παγκάκια "αγωνιζόμενοι" για τα «αδέρφια» τους (ρωτήσανε τις μάνες τους άραγε;) τους λαθρομετανάστες και βέβαια για πορεία ούτε λόγος! Ο ορισμός της αυτογελοιοποίησης!


Πυρήνας Αγρινίου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου