Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ! ΑΙΣΧΟΣ!


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αποτρόπαιων εγκληματικών πράξεων, ληστείες, φόνοι, κλοπές, απαγωγές, η δε λαθρομετανάστευση ούτε καν που έχει περιοριστεί, το αντίθετο μάλιστα ειδικά από τα βόρεια σύνορα μας γίνεται πανηγύρι κανονικό με στρατιές ολόκληρες εγκληματιών και τυχοδιωκτών που διοργανώνουν tours στην χώρα μας με σκοπό τη διάπραξη ληστρικών επιδρομών και την επιστροφή στις χώρες τους αμέσως μετά, δια μέσω των ανοικτών συνόρων. Οι περισσότεροι βέβαια από αυτούς παραμένουν στη χώρα μας γιατί βλέπουν ότι το να γίνεις πλούσιος με ληστρικές επιδρομές στην Ελλάδα είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση αφού και η αστυνομία κυριολεκτικά δεν υπάρχει πουθενά και κυρίως οι ποινικοί νόμοι της Ελλάδας είναι μια παιδική χαρά και μισή!


Και ενώ τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα στη χώρα έχει ξεπεράσει σε ένταση και αύξηση ακόμα και αυτή των λατινοαμερικανικών χωρών και ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα που φυσικά δεν είναι η οικονομία και οι αποπομπές δελφίνων από μαντριά, ούτε τα deebates, γελοία δηλαδή θέματα, λόγος να γίνεται, με τα οποία όλοι οι παλιοπούστηδες πολιτικάντηδες καρεκλοκένταυροι άχρηστοι αυτοί, καταπιάνονται από το πρωί ως το βράδυ, αλλά είναι η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση στην οποία και φυσικά οφείλεται η έξαρση των ληστειών, φόνων και κλοπών στην χώρα μας και απασχολεί αυτή η λαίλαπα μάλιστα τα φτωχότερα στρώματα του λαού που δεν έχουν ούτε την προστασία της αστυνομίας, ούτε έχουν χρήματα να διαθέσουν για την προστασία τους όπως οι μεγαλοκαρχαρίες!


Από την άλλη οι Τούρκοι σε λίγο θα προσγειωθούν στην Ακρόπολη και οι Σκοπιανοί στον Λευκό Πύργο και κανείς ρε πούστη μου, δεν ασχολείται ούτε έτσι για τα μάτια του κόσμου αν θέλετε!!!! Τι να πω άλλο, δεν ξέρω πραγματικά!


ΥΓ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ εντάξει, τους άλλους τους ξέρουμε τι παλιοπουσταράδες ξενολάγνοι και πουλημένοι γραικύλοι καρεκλοκένταυροι είναι, εσύ και το κόμμα σου που θα έπρεπε να έχεις τοποθετήσει το ζήτημα εγκληματικότητα - λαθρομετανάστευση - Εθνικά ζητήματα σαν σημαία προεκλογική, τι κάνεις; Αγρόν ηγόραζες και εσύ; Μήπως θέλεις να σε κατατάξω στην παραπάνω κατηγορία των υπόλοιπων; Και μη μου πεις ότι δεν σε ρωτάνε σχετικά οι πουλημένοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι για να απαντήσεις. Εάν κατανάλωνες τον τηλεοπτικό χρόνο σου μιλώντας για το τεράστιο αυτό ζήτημα που αντιμετωπίζει η χώρα, αντί να μιλάς για τον Ψινάκη και το κάθε άλλο μπάζο από άλλα μαντριά όπως Τσιτουρίδηδες, Μαγγίνες Σημίτες Αλαβάνους , Δούκες κλπ που μόνο η τσέπη τους, τους ενδιαφέρει κλπ, θα ήσουν ωραίος. Τώρα τι πιστεύεις, είσαι ωραίος; Ξεχωρίζεις σε κάτι από τους υπόλοιπους και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Εάν ναι, τότε πες μας σε τι ξεχωρίζεις από τους άλλους να το μάθουμε και εμείς. Τι περιμένεις για να μιλήσεις; Να σε ρωτήσει κανένας κερατάς μεγαλοδημοσιογραφίσκος; Είσαι ίδιος με τους άλλους τελικά; Τι φοβάσαι για να μιλήσεις; Τις μπουγάτσες της Αναρχοναζί Πρωτοβουλίας και των Αναρχοναζί πρωτόζωων; Έλεος πια!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου