Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μπαράζ συλλήψεων λαθρομεταναστών μέσα σε ένα 24ωρο


Περισσότερους από 100 παράνομους οικονομικούς μετανάστες και δουλέμπορους συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου το τελευταίο 24ωρο.


Στο Γραικοχώρι Θεσπρωτίας ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και το ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου, πριν φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα άνδρες της Αστυνομίας, εντόπισαν έξι παράνομους οικονομικούς μετανάστες – δύο εκ των οποίων στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος- και ένα διακινητή, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Μετά από έρευνα στην περιοχή εντοπίστηκε και ο οδηγός, που επίσης συνελήφθη. Ο οδηγός ήταν τραυματισμένος και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το όχημα ήταν νοικιασμένο στο όνομα τρίτου προσώπου, το οποίο και αναζητείται.


Αλλά και στo 1ο χλμ του εθνικού δρόμου Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν επτά παράνομοι οικονομικοί μετανάστες και δύο Αλβανοί διακινητές. Οι Αλβανοί είχαν κανονίσει να μεταφέρουν τους μετανάστες στην Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής. Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Ακόμη, συνελήφθησαν άλλοι 104 παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι και επαναπροωθήθηκαν στη χώρα τους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου