Χρήστες OnLine

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

91 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο!


ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΣΡΟΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ . ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΧΩΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!


ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?


"Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συλλήψεις λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Ήπειρο.Χθες το απόγευμα, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Κλιμακίου Συνοριακής Φύλαξης Σαγιάδας συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, οι οποίοι από κοινού μετέφεραν προς το εσωτερικό της Χώρας με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητά τους, ο μεν πρώτος μία αλλοδαπή που συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, στερούμενη ταξιδιωτικών εγγράφων, ο δε δεύτερος δύο (2) αλλοδαπούς, επίσης στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, έναντι χρηματικής αμοιβής. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ένας λαθρομετανάστης είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων στο έδαφος SCHENGEN αλλοδαπών.

Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών, που διενεργεί την προανάκριση. Στις 06.30΄ σήμερα το πρωί, στην Ιόνια Οδό (παράκαμψη Άρτας), αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Α.Δ. Άρτας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ. Φορτηγό, ιδιοκτησίας του, έναν λαθρομετανάστη, με τελικό προορισμό την Πάτρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο διακινητής και ο λαθρομετανάστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τ.Δ.Λ. Άρτας, που διενεργεί την προανάκριση.Ενενήντα ένας (91) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 01-9-2009, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους"
http://epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου