Χρήστες OnLine

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Εύγε στους Ρουμάνους : Γιουχάϊσαν την καμπαλίστρια Μαντόνα γιατί τους είπε ρατσιστές !

Βουκουρέστι, Ρουμανία 27/08/2009 11:51 (ΑΠΕ-ΜΠΕ της ανταποκρίτριάς μας Ι. Ράντου)
Ρουμανία- Η Μαντόνα προκαλεί την αντίδραση των θαυμαστών της με σχόλιο περί διακρίσεων κατά των Ρομά.

Την περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά η "ντίβα" της ποπ πίκρανε ορισμένους από τους φανατικούς θαυμαστές της στη Ρουμανία, όταν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής της συναυλίας, στο Βουκουρέστι, μίλησε για διακρίσεις κατά των Ρομά στην ανατολική Ευρώπη.

Αφού ερμήνευσε με εκπληκτικό τρόπο ένα γνωστό τσιγγάνικο τραγούδι, η πασίγνωστη Αμερικανίδα σταρ, απευθυνόμενη στο κοινό της, είπε: "Έχω διαβάσει στον Τύπο και καταλαβαίνω πως υπάρχουν μεγάλες διακρίσεις στην ανατολική Ευρώπη. Αυτό με λυπεί, επειδή δεν μ' αρέσει να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων. Θέλω ίσα δικαιώματα για τους Ρομά, τους ομοφυλόφιλους, τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος".
Το σχόλιο αυτό της Μαντόνα για τους Ρομά προκάλεσε γιουχαΐσματα από μερίδα των οπαδών της, που θεώρησαν πως η Αμερικανίδα "ντίβα" προσβάλλει τη χώρα τους.

Τα πράγματα ηρέμησαν, ωστόσο, και η Μαντόνα συνέχισε να τραγουδά για τους περίπου 60.000 θαυμαστές της, που κατέκλυσαν το Parcul Izvor, όπου δόθηκε η συναυλία, για να τη δουν.

Επόμενος "σταθμός" της Μαντόνα, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της "Sticky and Sweet" είναι η Βουλγαρία, όπου εκεί αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με ορισμένους ιερείς, που αντιδρούν στην ημέρα που επέλεξε για να διοργανώσει τη συναυλία, μια ημέρα, που, όπως λένε, είναι μεγάλη γιορτή για τη Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία και απαιτεί προσευχή και νηστεία.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου