Χρήστες OnLine

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΤ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA..


Όπως προαναγγείλαμε σήμερα το πρωί η υπόθεση Indymedia έχει ακόμη πολύ ψωμί. Δεν πρόλαβε ο Πρόεδρος του ΕΔΕΤ και φίλος του πρωθυπουργού, κ. Τσανάκας να στείλει την επιστολή «αποποιήσεως ευθυνών» προς τον ΟΤΕ και ο τελευταίος απέστειλε νέο εξώδικο, όπου πλέον θέτει τον κ. Τσανάκα προ των ευθυνών του και του ζητά να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να σταματήσει η λειτουργία του athens.indymedia.org και οποιασδήποτε άλλης σελίδας φιλοξενείται από το Μετσόβειο Πολυτεχνείο και δεν εξυπηρετεί ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Ο κ. Τσανάκας, ο οποίος εχθές αρνήθηκε ουσιαστικά να εκπληρώσει τους όρους της συμβάσεως που έχει υπογράψει το ΕΔΕΤ με τον ΟΤΕ, χαρακτηρίζοντας «καταχρηστική την ερμηνεία που δίνει ο ΟΤΕ στον όρο της σύμβασης που προβλέπει ότι το δίκτυο οπτικών ινών του ΟΤΕ θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς».

Ωστόσο, ο ΟΤΕ απειλεί ανοικτά πλέον το ΕΔΕΤ ότι εάν ο κ. Τσανάκας δεν ενεργήσει ανάλογα, θα ενεργοποιήσει τα όσα υπαγορεύει το άρθρο 3, παρ. 3 της μεταξύ τους συμβάσεως και «θα αναστείλει τη σύνδεση του παραβαίνοντος φορέα του ΕΔΕΤ (σ.σ. του Πολυτεχνείου) έως ότου συμμορφωθεί.»

Την ίδια ώρα, σιγή ιχθύος τηρεί το επίσημο κράτος, στο οποίο υπάγεται η υπόλογη επιχείρηση ΕΔΕΤ Α.Ε. Καμία παρέμβαση δεν έχει υπάρξει, τόσο από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Τα εξώδικα του ΟΤΕ έχουν κοινοποιηθεί και στα δύο υπουργεία. Τόσο αυτό όσο και η πλήρης αποστασιοποίηση του πολιτικού κόσμου, με εξαίρεση τουν ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ποιος κάνει κουμάντο σ' αυτόν τον τόπο...
Σήμερα στάλθηκε από τον ΟΤΕ και 2ο εξώδικο, το οποίο προειδοποιεί τον ΕΔΕΤ ότι θα διακόψει την σύνδεση ολόκληρου του δικτύου του Πολυτεχνείου, αν το Πολυτεχνείο και η ΕΔΕΤ δεν κόψουν εδώ και τώρα την αναρχοφαιστοναζιστική ηλεκτρονική γιάφκα "indymedia" που λειτουργεί παράνομα μέσα από το ίδιο το Πολυτεχνείο Αθηνών.

TO ΙNDYMEDIA ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ MAZI ME TOYΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΗΔΕΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΑΝΤΕΥΑΝ, ΥΠΕΘΑΛΠΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

ΤΟ INDYMEDIA KAI OI ANAΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΗΔΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥΣ...

ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ. Κουκουλόκοτες αναρχοφασιστοναζήδες βγείτε έξω από τα πανεπιστημιακά άσυλα να δούμε πόσο μάγκες θα είστε και θα γράφετε όσα γράφατε μέχρι τώρα οργανώνοντας και συντονίζοντας τους εχθρούς της δημοκρατίας κουκουλοαναρχοφασιστοναζήδες τρομοκράτες σας και στοχοποιώντας και απειλώντας ανθρώπινες ζωές. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ που τολμάτε να μιλάτε και για ελευθερία του λόγου και της γνώμης, εσείς που στο μόνο που δεν πιστεύετε είναι η ελευθερία και η δημοκρατία! Και εσείς χουντοτραμπουκοσυριζόπουλα χτυπηθείτε όσο θέλετε, πεθαίνετε μαζί με το Ιndymedia. Πάρτε το απόφαση και δεχτείτε τη μοίρα που σας άξιζε. Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα πλέον. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το να επιταχύνετε το θάνατο σας εάν τολμήσετε και επαναλάβετε το Δεκέμβρη όπως βλακωδώς απειλείτε....
"PATRIA MEDIA"


ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

ΠΗΓΗ: http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου